Доброго часу доби вельмишановному товариству! Слава Україні! Героям слава! Попередню тему з ММГ боєприпасами попросив адміністрацію зачистити, та вирішив створити нову тему про свої колекції, їх оформлення, та і взагалі показати чим "страдає" людина яка вічно мусе шось робити, бо то таке життєве кредо, чи може то карма така і покута така з попереднього життя за гріх неробства, дураковаляння, і нічим не займання... Не знаю, але хай там як не було би тоді, тільки ж тепер я просто фонтаную ідеями (не плутати з сквіртую,,), і більшість навіть реалізовувати вдається... З школяра малого я почав збирати марки.... якби зараз жінка бачила куда і скільки я гроші витрачаю, то визвала би і санітарів іекзорциста.... 12 років вже, як ще затягло в коп - металопошук, починав з Асі, зараз Проха, 8 років в ЗСУ, і так привик до всякого армійського дибілізму шо й думати не хочу про звільнятись! ... Отож почну з макетів ММГ сучасного стрілкового припасу, а там як карта ляже.
Пропонуйте в ЛС, та вказуйте які Вас цікавлять, якщо є наявно зараз з чого можу для Вас зробити... То полігон та немає мережі, за годину можна і спробувати домовитися.
Доброї ночі,приємно зустріти на теренах форума камрадів,які мають віддушину та повертаються від рутинних справ в світ гарних речей.Гарна колекція,так тримати,чекаємо на чудові екземпляри,які б радували власника та наш погляд.З повагою
Та в продовження теми. Частина четверта - трошечки по Маузеру, та гарних холостих з дерев'яною кулею (залишками, і войлочним пижом під нею), є думка що то не стільки холостий чи тренувальний, а що ймовірніше набій для чистки (зняття нагару пороху в стволі) в умовах бою. Власна знахідка, в місцях позицій та інтенсивних бойових дій поміж купи звичайного настрілу! Тож факт використання їх під час бою є явний, що ніяк не в'яжеться з позиціонуванням таких набоїв як навчальних, тренувальних, а як припасу для часткової швидкої чистки досить вірогідно.
Додам ше паро слів про ті набої маузера з останніх фото... Цікаво може хтось поможе зрозуміти, чому такий не над складний засіб був забутий, і не розвивався?.. не для пустого марнослів'я питаю, а тому шо як військовий бачу необхідність чогось подібного тепер і вже! А ще би краще шоб на позавчора... І є не тільки бажання але і певна можливість на практиці в умовах полігону провести тестування набоїв за отими зразками адаптувавши саму ідею на сучасних набоях... При явній ефективності то буде круто і додасть можливостей в тривалості ведення вогню як в захисті так і що більш важлива при веденні наступальних дій... Які є думки по таких набоях!?