Вітаю усіх камрадів з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим. Бажаю усім миру – це найкращий подарунок для Нації. З повагою, Саша.
Да. Не успел распечатать такую красивую надпись сайта. Тоже фото скинуть ёлки своей хочу. Ну и самое счастливое фото уходящего года. П.с. Пороху не показывайте, а то подумает что у нас все хорошо. С новым годом , УВ. Камрады.
А у меня елки в пршлом году небыло . А в этом есть - но на работе .. ..вместе со мной в новогоднюю ночь . Фото завтра добавлю .
Всіх зі святом! Здоров'я! Миру! Успихів! Всього самого найкращого!!" Отправлено с моего HUAWEI G700-U10 через Tapatalk
в мене скромніша трішки сіравно в прольоті в конкурсах. щоб в цьому році закінчилась війна і пішов бізнес.
О ! А я вже думав що цей рік не буде ялинок. Олександру подяка за тему Усіх камрадів з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!!! Щастя , здоров"я , миру , спокою в родині , і звичайно гарних хнахідок!
Я желаю всем удачи!!!!! Когда то сер Винстон Черчиль сказал: " Не желайти никому здоровья и богатства! Пожелайте удачи. На Титанике было много здоровых и богатых людей..." Такие вот дела)))
так я новий чисто за компанію, на китайський вже розвернусь удачі вам в новому році і щоб музи все нові і нові приходили
Юра, ну їх нафіг! Тих муз. Потом тиждень ходити до дяді Толі піську зеленкою мастити ))))) Жартую ))))))))) Як там самопочуття? Погано, да?
то чогож ви запрошуєте таких муз з яскравою палітрою "красок" якщо вже нехочете пендзлика марати, то піджачка вдівайте Самопочутя, я ж малопющий, так келих вина молдавського 5 годин пив, з снігурочкою гірше, вона на 2-й бутилкі мартіні зійшла з дистанції
Та я одружений. То так, пожартував просто))))) Добре шо не п'ете. А я от випив. І зараз тоже. Ну то таке))))