Хороший початок. Бажаю примноження экспонат!в. З пов. п.с. На мою думку розм!щенн! нагороди в порядку !х статуту виглядалиб краще.
До вашої колекції мені ще далеко))) рамки на замовлення виготовляє наш камрад) буде необхідність то замовлю в нього ще
Отличная коллекция. И разделили правильно - боевые и трудовые. А вот насчёт расположения по статуту - камрад прав. Симметрично ТКЗ не смотрятся, и остальное тоже нуждается в коректировке. Но в общем 5!
А мне ещё кажется, было бы не плохо, если фоном в разброс под наградами документы о награждении. ИМХО.
Вітаю!За рік зібрати таке, це не мало, -гарний початок! Під німецькі нагороди я робив фон з швейцарського шинельного сукна, хоч трохи і відрізняється від оригінального німецького, але наче непогано виглядає.
Приветствую ! Кстати , не подскажете , а вообще реально а наше время найти кусок кителя или шинели немецкой также ищу для фона рамки...,?
цікаве уВас запитання таек вен міль поїла...я наприклад брав фон із швейцарьеої шенелі...звичайно трохи відрізняється від німця,але...Ви бачили мої роботи...!!!