Модернізований варіант АІ 2 створений на базі відомої радянської аптечки не один раз допомагав в кризових ситуаціях,в фінальній версії було ще додано строки предатності лікарських засобів незамінна річ в кармані
Модернізований варіант АІ-2, який не покриває цілі та завдання, що покладали на цю аптечку на момент проектування. Який споряджено доволі сумнівним набором медикаментів, навіть не від голови і жопи, бо лоперамід то по факту медикаментозна пробка, яка не лікує тебе від діареї. І сенс такого... Ну, він мізерний. Зате є каргокультова упаковка в вигляді оранжевої коробочки і боксів с закрутками. Які, якшо прихватить, ти заёбешься відкручувати. І з відсутністю наочного та простого маркування терміну придатності. Тоді як усе простіше. Береться зіп-пакет/маленький підсумок на блискавці/косметичка - і туди в заводских блістерах складаються ті медикаментозні препарати, шо потрібні ВАМ і ВИ САМІ будете вживати.
Я нагадаю, що АІ-2 вироблялась як набор специфічних (і по дії, і по застосуванню) антидотів і препаратів для замісної терапії. Ну і як хранилище для святого промедольчика, с которым и за пацанов умирать легче.
Ця аптечка вже давно не покриває цілі і завдання які на неї покладались , футляр добротний водонепроникний місця багато не займає я написав що строки придатності лікарських засобів були добавлені в кінцевому варіанті, це задумувалось для особистих потреб, якщо для вас склад сумнівний нічого не заважає відредагувати DOC файл , я це не продаю просто поділився своєю ідеєю яку давно реалізував і використовую можна подумати коли прихватить ви вип'єте таблетку і в моменті відпустить , це мій оптимальний набір кожин формує його ІНДИВІДУАЛЬНО
А для любителів гострих відчутів додаєте Буторфанол тартрат куштує в автоаптечці в районі 160-180 грн
Кстати мой отец был еще и начхимом то сказал мне однажды что из аптечек все обезболивающие изъяли в конце 80-х так как в армии развелось наркош.
Є Це правда всі ящики які попадались після 78 року були вже без обезбола,видавався під подпісь командиром перед боєм в цивільній версії взагалі його не було
Я так для себе робив під свої потреби не раз помагала доречі тубуси усі різні не тільки за кольором аиі за формою , кофеїн знатно помагає деколи коштує копійки , діазолін також ,парацетамол так загальної дії більше як жаропонижаюче ,до того я там тримав в блістері три таблетки сильного обизболу єдине що не використовував ніколи це оазис не було потреби
Всеодно не можу зрозуміти чим це краще підсумка з ліками в оригінальній упаковці. Це моя особиста думка.
це взагалі важка тема , я ніколи поки був на службі не використовував те що видають , Nar аптечка врятувала мені життя