Вітаю, є такий модер. Алюмінієва труба, передня, задня пробки 3д друк, також усередені касета (цільна) 3д друк. Різьба посадки 1/2-20. Глушить добре, на рівні модерів з конусами. Вивчаю попит з подальшим виготовленням. Внутрішній отвір 6,5.. випробував та своєму kral puncher 4,5. Пишіть , на питання відповім. Дякую за увагу. Розміри: довжина -185мм. Діаметр -30мм. Вагу не скажу, нема чим зважити(легенький). По ціні бачу 400 грн
Вітаю ! Напишу за свої спостереження. Аналогічний модер встановлений на Зброї (не проти ночі згаданий). На 19-21дж прохідне 5,6-5,7 мм на перших гвинтівках. Дуже тихо. при зовнішньому діам. 22 мм. Далі пішла уніфікація (і плюсик до промахів виробництва) - 6,5 мм для .177 На малих енергетиках - тихо. За 35 дж - чутно постріл. Дуже чутно.. Чому проводжу анологію і можливість друку - ? Попит буде на .177 з прохідним 5,6-5,7 і діаметром 22 мм. В мене є такий запрос.. І яка довжина буде при таких «запросах» ? P.S. мене повністю влаштовує інтегрований модер на алюм. конусах від Саші Pi®аt. Хочу спробувати пластик зовнішнім діаметром 22 мм. (більше не стане)
Вітаю пане! Тому і вивчаю попит. Є у мене модер , думаю знаєте, з фільтру з алішки, прохідні 5,9. По вихлопу не почув різниці. Але ціна , ну не дешево. Тоді і виріши поекспериментувати, що можна ще вигадати! Це тестовий виріб, з подальшим удосконаленням. Комерційної вигоди не шукаю! На розсуд користувачів. Дякую за допис!