Продам ММГ ZB-30 (Балаклея). Знаходиться в Києві. Повний комплект в оригінальному ящику. Серед усього іншого є запчастини (рем комплект), інструменти, зарядна машинка, 16 магазинів, запасний ствол. Ціна 10400 грн + пересилка. Контакт через приватні повідомлення.
А що дає підставу так думати? На фото видно клеймо ZB Md.30. Ось по цім знимкам я різницю не можу зрозуміти http://reibert.info/forum/showpost.php?p=873220&postcount=12
по фотками сверху-вниз- 1. Разные совсем затворы и затв.рамы (вверху на рисунке ZB26) 2. Ребра на газоотводе- у 26го сразу , у 30-го сперва "бочка" 3. сам не понял * хотя я читал что у 26-го не было регулировки газоотвода и оребрение ствола только спереди* 4. кроме маркировки (я видел 30 и вовсе шлифованные) рукоятка взвода у 26-го - "шарик" у 30-го "цилиндр" 5. маркировка ?
Дякую за лікнеп. 1. Тут важко сказати, не розбираючи кулемет. Може буде час, то розберу і пофотографую. 2. Судячи по "бочці" це 30ка 3. Регулятор є - значить 30ка? 4. Ручка циліндрична, значить 30ка 5. Маркування теж 30ки 6. Сошки теж 30ки Не бачу чому б це могла бути 26ка Я десь читав, що вони не взаємозамінні, себто там не можна намішати такі основні деталі як ствольна коробка і ствол.
2. у 30ки там где "бочка" - внутри полость шире канала газоотвода для накапливания нагара. 3. у 26го - отсутствие газового регулятора и другая форма намушника (закрытый). 5. у 26го по другому выполнена защелка муфты ствола (язык торчит вниз). у автора темы - 30ка однозначно.