Привіт, підскажіть по такому ммг. Чого буде вартий і чи хватить заливки ствола з увігнаним туда штирем з мякого металу щоб не пошкодити ствола? Фото ствола з середини нажаль не зміг зробити щоб видно було різьбу, там пів сантиметра ржа а далі нормально все видно. Вальтер не розбирався, але сліди розбору видно, на магазині (порекомендували на мою голову майстра, але добре що я вчасно втрутився і забрав його). Кришка магазину сама нижня розсипалась в хлам хоч і зберігалась в пакеті з вд. Ммг зберігав теж в пакеті змастивши маслом і деколи поливав вдшкою. Тема де виставляв його ось https://reibert.info/threads/pidskazhit-valter.859725/
И Вам салют.Хватит пиариться,аппарат достойный,на ауке и с 1-й грн. свое наберет,а чтобы не провоцировать органы,деактив подберите на свое усмотрение правильный...Удачных торгов!
Та яке піаритись, просто як говорять не кожен день таке попадається, і як переконався на власному гіркому опиті чуть не загубив предмет. Ось випав вільний час вирішив поки або продати або обміняти його на мд, поки взагалі ще якась "мисля" в голову не прийшла.
, подумайте еще раз, первый раз не угадали ,явно больше,тренеруйтесь /набивайте посты,на чем то попроще/с ув
А нафіг оцінювати??? Піштоль вже Віоліті стартова ціна 9999грн.)))). https://auction.violity.com/68576475-mmg-walther-p38
я прекрасно вижу магазин, дальше своими совами сошлюсь на автора, разбирался ножками шо и видно, не разаработан, рукоятки нет, пятки магазина капут. отсюда и моя оценка, тут не обсуждение девайса, а оценка. имею право на свое мнение по цене.
Да угомонитесь,если Вы нормальный,адекватный человек,должны как минимум понять что не правы,но Вы всетаки пытаетесь толи постов набить то ли показать свою не компетентность ,
я сказал свое мнение по цене, может с Вашим и не совпало. тут небольшой флуд, да простят меня модераторы и автор темы, в сети Ствол немножко побит "шашаелем" и без магазина(правда ММГ) 2 недели назад за 8000 грн отдавали и не особо очередь стоит. сообщения не набиваю, я больше покупатель.
сообщения не набиваю, я больше покупатель.[/QUOTE] В разделе нужно озвучивать РЕАЛЬНУЮ стоимость дэвайса, а Вы озвучили МЕЧТУ ПОКУПАТЕЛЯ
В разделе нужно озвучивать РЕАЛЬНУЮ стоимость дэвайса, а Вы озвучили МЕЧТУ ПОКУПАТЕЛЯ [/QUOTE] закрыли тему, хотелка-мечта-реальнось покажут торги и их итоги ( если автор огласит), без обид
закрыли тему, хотелка-мечта-реальнось покажут торги и их итоги ( если автор огласит), без обид[/QUOTE] Готовий 5 тис підтвердити грошима Явно не Ваша 3 тис.
Автор все огласить, мені не важко, я теж розумію що стан не ахті, але ж і відавати за 1500 щось не хочеться. Буду пробувати помаленьку скидати на ауках, думаю все буде прозоро. Якби можна було б тут з таким деактивом поставити то я б теж поставив в речі після 1945 року і помалу скидав би, а так ...