Всіх вітаю,оценіть даний пістолет тт,після незначноі реставраціі,годиться для виготовлення схп,все взводиться і кляцає,деякі деталі встановлени складськи,ствол залитий металом
Вітаю. В порівнянні, що зараз продається, то досить непогана заготовка. Звичайно фіксованої ціни немає на такі речі, але думаю не менше 8-9 листочків Венадського. Ставити можна з гривні на 5-8 днів з рекламою.
Доброго здоров'я, цінник в 10 тис грн гадаю що перевалить за перші пару днів аукціону, стан непоганий, а попит і фініш аукціон покаже, да бліц не ставте і на тиждень на аукціон. З Повагою.
Доброго здоров'я, вже 5-ть набрали і це тікі перший день не пройшов. Добре що без бліц ціни і головне щоб не було не викупу . Вдалих торгів і з повагою.
По следим и по окончанию торгов порадуемся за Ваши успешные торги. Я более чем уверен что уйдет больше 15 тыс. Конечно много желающих есть прикупить его за дешевле, но макетов даже вусмерть запиленых УОСом с каждым днем все меньше, а из за бугра как раньше по приемлемой цене уже макеты не привезут ибо их там тоже уже почти не осталось. Скоро и пневматов нормальных под переделку не останется. Так что по меньше слушайте и сами увидите цену, а она будет нормальной