Всім доброго дня, файних вихідних і вдалого копу! Прошу Вашої уваги і оцінки даного револьвера. Трішки історії. Попав мені до рук в закисшому стані. Де був-не знаю. Вдалося-майже повністю розібрати, за винятком гвинта, який втримує пластину з кришкою для досилання патронів (права сторона). Був повністю споряджений. 4 кулі вийшли більш-менш нормально, над 3-ма попотів, тому барабан достить в непоганому стані раковин немає, що лишилося можна довести до блиску. Пружина барабана -робоча 100%. Ці 4 кулі (вже ММГ, фото не зробив) можу додати до лоту, в якості бонуса. На розборку пішло 3 дні. Нарізи слабенькі, канал ствола чистив аби тільки видалити бруд і іржу , потім залив свинцем. Зразу скажу, бойова пружина зламана (така була), що можна теж рахувати, як деактив. Курок,-в ньому зламаний штифт, який я не чіпав. Потрібно сверлити і ставити новий-покупець розбереться. Частини УСМ крепкі, злегка вражені іржею. Сам револьвер крепкий, слоїння металу, свищів не має. В рукоятку закрутив перший гвинт, який підійшов (блискучий), бо старий-нікудишній. В принципі на словах описав все. Наперед вдячний за відповіді. З повагою.
Дякую. А як зміниться ціна, якщо я відновлю? Якщо не суттєво, то заморочкватись не варто, ІМХО. З повагою.
Все погано-клейм немає, забув написати. Але штифт вже стоїть.розклинений, метал десь 2,5-3 мм в місці штифта і клина, тримає нормуль. підганяю розмір під отвір курка. Забув зробити фото. Якщо все буде ок-підкину завтра. Паралельно готую і С-96: https://reibert.info/threads/mauser-c-96-na-ocinku.1050839/