Продам ММГ трофейного пистолета Вальтер Р-38 производства Walther Waffenfabrik GmbH июля 1942г, зав. № 4259. Цена 7600 грн. Дезактивация Шепетовская и соответствует новому стандарту МВД Украины. Макет в Киеве, по Украине любым оператором.
я перепрошую що так нагло влажу в тему , нарахуйте за флуд , але думаю це буде цікаво не одному мені , що розуміється під новими стандртами? що змінено в попилі? я бачу цілий магазин + цілий затвор і пиляний бойок , дайте детальнішу інформацію дякую
Докладно з новим стантартом по дезактивації ММГ можна ознайомитися на сайті МВД, а якщо коротко - то до старого переліку додали обов'язкове висвердлювання ствола від патронника на 80% його довжини на глибину нарізки. Власне із-за цього призупинені поставки макетів - на виробництві не має обладнання для виконання вимоги без зняття ствола. Та й собівартість макетів, мені здається, після "реформи" не зменьшиться. Магазин таки цілий - вважайте тюнінгом в допустимих межах, а затвор пиляний - сфрезерована подаюча частина.
а можно по подробней? а то или я глупый или как высверлить ствол от патронника на 80% длинны ствола на глубину нарезов?
Пардон, Viktor, что в Вашей теме. Головна » Нормативна база МВС » Відомчі акти ЗБРОЯ СТРІЛЕЦЬКА НЕЙТРАЛІЗОВАНА, Загальні технічні вимоги. - http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/662499 ЗБРОЯ СТРІЛЕЦЬКА ВИХОЛОЩЕНА - http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/662479 Там же и пневматика и Флобер.
Наверно ТС имел ввиду вот этот пункт: 4.3.4.2 Відсутність у стволі пристрою нарізів від патронника у напрямку дульного зрізу на проміжку не менше ніж 80% довжини ствола;
В нормативе прописано: Макеты оружия массо-габаритные должны иметь: 4.3.4.1 ... 4.3.4.2 Отсутствие в стволе устройства нарезки от патронника в направлении дульного среза в интервале не менее 80% длины ствола; Нормальным языком - удалена нарезка на 80% длины ствола начиная от патронника. Высверлить - это я дофантазировал к ночи, извините за волюнтаризм.
Спасибо ОГРОМНОЕ Viktor за предоставленную информацию! И поздравляю всех держателей и любителей ММГ Теперь возможно изьятие даже ммг, старого образца!.. Вам - удачной продажи и sorry за флуд...