Доброго дня підкажіть по вартості ППШ Затвор коп але працює добре.Провірено на СХП. Ствола нема є просто трубка імітація. Гусак цілий . Усм робочий цілий. Бубен цілий губи не пиляні. Весь на одному номері.(крім затвору) Заготовка на схп. Вставити ствол (на люгер чи МПУ 1) налаштувати і буде СХП Доки на ммг ксерокопія Скільки може вартувати на сьогодні. Дякую
Візьму у Вас таких три за ціною до 4000. Якщо кляпати або що щоб постів собі набити то краще не треба цього робити. Зарніцу без нічого без усм та затвора з пустим диском продають успішно за 4000 -4500. А Тут усм в зборі .затвор і повноцінний бубен
За что 5000? Рама и кожух чердачного сохрана 2000 предел,УСМ -500-600 гр если в отличном рабочем состоянии, дисковый магазин 400-450,затвор коп,рабочий,хотя здесь пружина явно коррозирована до предела -350 , приклад 650 гр и ремень -100. Главная деталь ствол отсутствует. Итого 4000 гр. и ни копейки больше.
Ну не чердачного Видно чітко що то був ммг . надписи і маркування присутнє тяк і докі, але погано власник зберігав . По 4000 в такому стані та комплектаціїї покажіть проход.?? Або запропонуйте готовий у Вас придбати за такою ціною. Хоч можете не напрягатись. Вже в лс пропозиціїї було по 5000 а від декого 4500 Але апарат не на продаж я просто для себе цікавився. З ціною визначився всім дякую
Ставьте на аукцион. Старт 1000грн, как бы не странно звучало, но 5000скорее всего не наберет. 6000грн реально купить СХП.
Просто дехто звик використовувати тему оцінки лиш як рекламну базу для продажу. Я лиш прицінився. Ще раз дякую для справжніх оцінщиків А не для тих хто говорить одне і пропонуючи в лс продати ТЕМА вже не актуальна.
Лично я вам в личку ничего не предлагал. Свой схп ппш 1943года с двумя дисками продал в сентябре за 6000грн, хотя просил больше