Моє шанування товариству. Є така ось річ - гвинтівка Мосіна 1923 р.в., Іжевський завод. Робочий макет, стріляє холостими. З гранями. Всі комплектуючі - склад. Ударник - копаний. Дерево - сучасна робота, під оригінал. Також є штик. З складу, кнопка працює. Плюс маслянка і ключики. Штик затуплений і підрізаний біля основи. В патроннику у на кінці ствола забиті стальні пальці, все як має бути. Бойовий не зайде - впреться кулею в палець. Нищили ствол грамотно, зовні нічого не видно. Механізми працюють прекрасно. Холостий подається легко, і так само легко викидається. Використовувалась на реконструкціях. На все це добро є висновок відповідний,скан додаю. Оскільки потреба відпала - продається. То ж прошу вашої поради, з якої цифри стартувати, і на що реально можна сподіватися? Колись було потрачено 400 usd, чи реально це відбити? Дякую.
думаю ті гроші які уклав ти відіб"єш тільки у гривнях, маю на увазі що 400баксів по 8 це 3200грн, от зараз ці гроші і виручиш точно
думаю стартовать нужно с 4000гр а там увидите...куда кривая удачи выведет..ну и дайте знать если выставите....
Абсолютно согласен... И то, из-за того, что "граненка". Далеко ходить не будем: https://reibert.info/lots/vm-1943-goda-snajper-sxp-s-dokami.84275/ На озвученную сумму в 200 у.е. как раз полностью доукомплектую складскими деталями. Но, в данном случае, хотя бы дерево - оригинал.
Ну, это вообще ХАЛЯВА !!!!! Правда непонятно, что там за документы были: ММГ или СХП. А это большой плюс (или минус) к цене.