Вітаю!В основному визначився та є питання: - 5шт. -до нагану(2-холостих,1-з них саморобний короткий;2- з кулями)-(На загальній світлині,верхній ряд 2-3-4-5-6 рахуючи зліва праворуч). -до Томпсону 11,43 мм. стріляний(зверху 7 ). -1-німець,калібру приблизно як до Томпсону(зверху останній),(на двох останніх світлинах з маркуванням прворуч від Томпсона)-від чого..? -4шт.до Люгеру(3 шт.,з них,не стріляні)-(нижній ряд 2-3-4-5 зліва). -до Браунінгу 7.65 з кулею-(знизу 6) -2шт. кулі (перші у верхньому та нижньому рядах)-від чого..? -маленький від мілкашки,думаю ранній бо з мідного сплаву-(знизу останній). Буду вдячний за допомогу!
goro,Дякую!Від того обрізку ледь макітра не луснула,ще б трохи і вигадав би новий пістолет.. Таке добро когось цікавить..?
=ask=,Благодарю!А этот коротыш,самодельный холостой к нагану-шедевр... Т.е. можно ставить на продажу,представленным составом,попытать счастья..?
Нет, не тот обрезок - а гильза стандартной длинны с обжимкой под звезду. Можете конечно - но стоимость будет в таком состоянии не велика: 1: отстрел. 2: копанина. Ну а в целом если одним лотом - то за дорого не уйдёт, но думаю не долго висеть будет. С уважением.
На продажу ставьте отдельную тему. Эту перетянуть можно, но придётся стереть многое. Есть пара вопросов. -Ваша мелкашка - без клейма? -Материал гильзы - латунь или медь? -Есть какие-то другие типы мелкашечных гильз или ММГ? С разными клеймами.
Kugel,приветствую! -Без клейма. -Латунь-0,8гр.. -В данный момент нет,но попадаются,не очень что бы часто но регулярно.Вот сегодня две пульки;одна с 4 поясками-2,46гр.;вторая с 5 поясками-2,56гр..Что интересно в гильзу не входят,думаю из-за деформации после выстрела и контакта...
=ask=,Дякую!Відкинув обрізок Маузера,додав ще 2 пульки мілкашки,та Ремінгтон 5,56.В такому складі в продажу,кому цікаво запрошую! https://reibert.info/threads/mmg-nabojiv-kul-gilz-riznnix.732791/