Одна обойма - 100 грн. ??? Інша - 80 грн. ??? Правильно зрозумів ??? Бо що тоді означає число 80 ??? А дві обойми відразу за скільки віддасте ???
доброе утро одна абойма без клейма 80грн другая абойма с клеймом 100 грн на абойме клеймо лук со стрелой 2 абоймы отдам за 170 грн
Ну тепер усе зрозуміло, відразу так і пишіть а то дідько ногу зломить поки допреш що у Вас там написано і що Ви пробуєте донести людям... Граматики вже не чіпаємо, там взагалі сумно ... Таке враження що Ви до школи не ходили ??? Чи може Ви "прикалуєтеся" просто заради сміху ??? Ну взагалі то дуже веселить коли читати Ваші пости але біда у тому що нічогісінько не зрозуміло ...
не хочу сквернословить но там на верху написано что 2 абоймы и цена стоит 100 и 80 а про штуки в теме не указано
об этом я уже писал в предидущей теме ТС согласно правил продаж должно быть описание лота и его цена, фото. А из Вас информацию клещами нужно вытаскивать. Догадайтесь, камрады, сами
а мы их так называли ещо в70 годы когда я жил на кавказе и копали мы их просто лопатами без метало искателей
Ну такі перли коли замість "О" пишуть "А" й сьогоднішні "чистокровні москалі-індіго" пишуть, так що камраду із Кавказу це можемо вибачити ...
Ну якщо ви родом із Кавказу тоді зрозуміло чому важкувато Вам москальською писати ... але на якій мові на Кавказі слово "патрони" звучить як "матрьони" ???
можливо, це був такий шифр для радянських часів, як в комедії "Операция "Ы": - почему "Ы" - а чтоб никто не догадался