Доброго вечора, камрад. А чому Ви вирішили що це заводська гравіровка? На заводі зброї рідко хто так заморочується, а тим більше на заводі номер гравіровкою не забивають (не можна). Це можливо домашнє травлення + вороніння + гальваника. Річ гарна, але документи з яким номером були, якщо його немає на ММГ? Можливо я номера не бачу на цих фото? З повагою
Номер в овалі в середені затвора - це не номер зброї. В мене також є номер в середені затвора і це ніяк не співпадає з дійсним номером. Та й подумайте логічно 4 цифри дуже мало, а ще й вони відлиті з затвором разом
На всій зброї, яка виготовлена на заводі ставляться серійні номера, це не столовий ніж, облік таких речей - святе. Номера можуть бути, з різних міркувань, на фото не показані або знищені на самому пістолеті. На Форт 12 номер має знаходитись на правій стороні затвора і на рамці. ММГ в документах теж має той самий номер. При переробці з бойової зброї в ММГ, СХП або флобер можуть добавити до номера літери або літери і цифри. Все решта навіює багато питань, можливо і не безпідставних. Ваш екземпляр зроблений з душею, він не нагородний і не новорічний, але це не принижує його якості. Просто виготовити на нього документи буде трохи клопітним заняттям. Бажаю Вам успішної продажі. З повагою.
Ви хочете щоб я Вам написав що коштуе 1000баксів? Можу написати і 2000, але ціна залежить від того,що на данний момент Вам дадуть.
Це схоже на травлення,по друге неспорю,художня трошки робота,але не 400 і не 700,а десь в районі 200+-
Думаю трохи більше ніж 200 у.е. 1. Ціна рукоятки (непогана робота) 2. Ціна поліровки і вороніння (заводський йде с оксидацією затвора) 3. Ціна травління (фотополімерна плівка + якісний друк на плівці + робота) 4. Гальваника елементів і малюнка орнамента (муторошна справа) 5. Націнка за виконання (ніхто в "0" не працює) По самим "скромним" оцінкам вже більше 400 Але є і те що мінусує ціну. 1. Форт 12Р коштує дешевше (абсолютно легально), він ще і стріляє 2. Документи відсутні 3. Темна історія з номером зброї 4. Народ сидить зараз вдома і заробляє менше, попит на такі речі занижений В любому випадку автор вправі виставити СВОЮ ціну і можливо від неї торгуватись. Якщо власник не виставив СВОЮ ціну, то покупці можуть пропонувати свої (можливо смішні) ціни. І це нормально. Камради, без образ З повагою
Камрад! Моя думка, якщо будуть Вам давати 700, цілуйте в руку. Він порізаний,був би цілий,ще щось би приліпили,а так покаже аук.
Соглашусь с вышеуказанным постом,ему цена 4000/5000 грн.,все остальное от Лукавого...За 500$ можно купить «макет» который ещё и резинкой стрелять будет))) Платить за ММГ столько просто смешно.
Якщо не впевнені в ціні, можливо його виставити на аукціон зі своїм стартом, а там життя покаже вартий він цього чи ні. Це не інструкція, просто людська порада
Ви неуважно читаєте пости, ціна роботи від 200 у.е. і вище. Взагалі де Ви бачили хоч один макет за 4000/5000 грн? Навіщо взагалі таке писати.
1.Этот макет не представляет какой либо исторической ценности. И это даже не СХП на худой конец. 2. За 11-12 тыс., можно купить подобный с документами и будет средство активной самообороны. 3. На форуме Мосинки и ППШ за такую цену купить можно. Цена ему до 4000 тыс.грн. и то это много и ещё нужно попасть на любителя современных ммг.
Камрад його не продае,а прицінюеться,якщо завтра хліб буде коштувати 30гр.то такі речі будуть актуальні не дуже.
Таки да. https://stvol.ua/catalog/pistolety/387159/ Вот цена за «вещь»,а ваш экземпляр можно просто положить на полочку и любоваться или как вариант можно достать в «конфликтной ситуации» пару раз стрельнуть губами и один раз кинуть им в оппонента.