ТРАССЕР : 5.45#39. ОДНИМ ЛОТОМ БЕЗ ТОРГА КОЛИЧЕСТВО - 60 ШТ .КОМПЛЕКТ ПУЛЯ И ГИЛЬЗА БЕЗ ПОРОХА.200гр.
На багатьох макетах видно сліди від пласкогупців ... так ніби горловинки і кулі погризла якась собака ... ??? це так і є, чи це так фото спотворює ... ???
макети розібрані депулятором чи це просто збірка стріляної гільзи та стріляної/не стріляної кулі ... ???
Земляче, на форумі прийнято чітко вказувати усі нюанси ... Тут не вітається фраза типу "скажемо так" ... камради повинні чітко знати що їм пропонують, ну погодьтеся, Вас напевно також би розізлило, коли б Вам хтось написав наступне ... "Висилай макети а я "скажемо так" оплачу коли отримаю ..." Вкажіть кількість покоцаних і кількість як Ви кажете "хороших" ... ? Ну і як хороші макети ... вони розпулені чи стріляні і повторно вставлена у них куля, куля стоїть міцно чи вилітає ... ? Одним словом, правила форуму вимагають подавати вичерпну інформацію про товар що продається ... не лінуйтеся і читайте правила ... з повагою !!! P.S. Ага, мало не забув, писати пости одними "великими буквами" також заборонено правилами форуму ... ...
Ну розумну критику я сприймаю, макети мені дістались я їх не розбирав, думаю що їх розбирали ПЛОСКОГУБЦЯМИ ,ПУЛЯ сидить полотно принаймі я просто рукою не можу витягнути , ПУЛІ нові тобто канал ствола не проходили гільзи думаю теж не стріляні ну тобто нема характерних вмятин з боку гульзи але капсуль пробитий. НУ ЛОТ копеешний розмальовувати наче якусь цінність думаю не варто. ТАКОЖ ВИ ПИШЕТЕ висилай макети а кошти потім . Так справа в тому що я так і роблю , деякі Камради можуть підтвердити що товар я відсилав на декілька тис гр і нічого розраховувались.ТАК як Ви мені скажете :мені потрібен цей лот а коштів зараз нема -то що я буду жаліти якісь там ММГ набої тим більше вони мені не потрібні!
такі деформації гільз залишає зброя, що продається цівільному населенню. Особисто я не бачив жодної такої деформованої гільзи після відстрілу набоїв з армійської зброї