Доброго всем времени!!!! Друзья! Мужики и просто камрады!!!! Такое дело - моя любовь на работе, а я на свою работу пока забил на денек)))) Есть мясо, свинина, хочу совет от Вас!!! Нужно что-то очень очень вкусное, делимся опытом и рецептами!!!! Вся надежда на Вас)))) Помогите)))) А то я человек простой, но хочется и удивить)))) С уважением ко всем!!!! Миша.
Приветствую, камрад! Это смотря какая свинина! (Какая часть свиньи и в каком виде! Цельный кусок или рубленые куски и т.п.). Сколько свинины? Что из сопутки под рукой. Грибы, лук, зелень, чеснок и т.д. Поподробней, будь ласка! Ибо можно тушить, жарить или запечь. С уважением
Ну раз Вы у нас человек простой , то и рецепт будет прост и удивителен... Берёте свинину и несколько раз в мясорубку до состояния пасты можно сказать... Паралельно режете кольцами лук , на колечко лука ложкой выкладываете свиную пасту , солим , перчим , ну можно это ещё водрузить на ломоть ржаного хлеба... И обязательно 100 грамм !!!
Берете шмат мяса, вивалюєте в спеціях та солі. В посудину на дно насипаєте солі. Потім кладете мясо і зверху засипаєте сілю. Тримаєте три дні, або чотири. Потім витягуєте, промиваєте Сушете і можнс споживати солонину.
ну мнЄсо з вином роблять, тобто маринують та все таке інша. але куди квіти пхати в мнЄсо? зверху посипати чи навпаки квітами мнЄсо фарширувати?
Хлопаки,я так зрозумів камарад хоче кохану половинку здивувати як прийде з роботи. А ви тут солонину .....3-ри дні....... не те браття, не те. D-day Пишіть яке м'ясо(частина свині),пишіть яка є дома сопутка. П.С. я би готував стейк з гарніром.
Дурень ТС, - продай м"ясо - купи кальцо. Нічого особистого - опыт ска. А фішка ше й в тому, шо нічого не треба готувати.
Не дуже файно так писати. І опиту не дуже у Вас,тут сімейне життя які н....й кольца,жінка з роботи прийде, чоловік хоче чимось добрим нагодувати("Кохана ти замучена,голодна?- на з'їж колечко")
Камрад , мясо приготовь как получится, но водрузи на стол нелепые свечки , цветы , потуши свет и всё - ты лучший кулинар в глазах жены. Гарантия 100%.
Шашиль: 1. Мясо замочуєте в сметані з додаванням цибулі кільцями, солі та перцю; 2. Мясо замочуєте в перемеленій цибулі з додаванням солі та перцю; 3. Мясо замочуєте в червоному домашньому вині сметані з додаванням цибулі кільцями, солі та перцю; Якщо мясо на шашіль не годиться, поріжте міленько та з цибулькою та картошечкою піджарьте. Якщо є час та завзяття - плов: мясо кладете на дно казана, додаєте смалець, обжарюєте м"ясо в жиру, додаєте порізану моркву та цибулю, ще трохи прожарюєте, зверху рис, заливаєте водою не розмішуючи, в середину рису втикаєте головку часнику. Вибирайте. І як казали вище досвідчені камради - обов"язково серверувати.