Вітаю товариство! Трапилася на дорозі в лісі така "свалка", з поверхневих сигналів серед битих платівок і горщиків на світ зявився такий кухлик і каструлька, копати далі не стали, бо то є дорога. Якщо Ваша ласка підкажіть по клеймам на який період. Може прийдеться повернутись. Напис на кухлику " Лентехторгснаб З-Д торг-оборуд". "Сопутка" монетки 30-х років. Б1ля дороги ще такий хомут защелка трапився, знайоме до тр1ску в м1зках, а що воно згадати не можу... Дякую. П.С. помытив над основним клеймом ще одне маленьке в форм1 пятикутника, з цифрами
кастрюлька послевоенная Новомосковский металлургический завод(НМЗ) http://frontovik.org/sovetskij-soyu...ushchestvo/sovetskie-soldatskie-kruzhki-1161/
Приветствую. Вот пример такой же мерной кружки с поверочным клеймом 53 года. Смотрите поверочное клеймо в пятиугольнике на вашей кружке - две цифры по бокам - год.
Вітаю. Тільки не рівняйте нахолодну. Пром.феном добре нагріти і шляхом підбору дерев"яшок, пробуйте рівняти. Гарний сувенір. Успіхів.
Если я правильно понял у меня так же 53 год... Цифрьі 5 меньшими 10 и таким самим шрифтом как 5, 3-ка в конце
Всегда пожалуйста. Я так в ранне послевоенной помойке прямо у блина поднял с послевоенным хламом разводной ключ маузер и масленку маузер. Так что, и среди послевоенного хлама может стрельнуть.