Мінти вкрали схп скс

Тема у розділі 'Викрадені речі', створена користувачем Evgenijdidus, 7 лис 2023.

1. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Поліція Черкас вкрала схп скс. Макет був виставлений на сайті ізі, де і написав мені ,,Валентин,, думаю ім’я видумане, макет відправив наложкою, клієнт замовив кур’єра по адресу. По дорогі кур’єра перехватила поліція, відкрила посилку показала що там зброя і забрала макет, нова пошта не дала мені ніякої інформації по тому хто вилучив і куди забрав. Дякуючи тільки жадібності ментів я узнав їх справжні номера телефонів і імена. Овсієнко Богдана Віталіївна 0 (93) 644 33 64, ну і слідчий мудак який навіть розмовляв зі мною як з кучою лайна Головань Богдан Григорович 0 (93) 351 18 23. Гвинтівка з номером ЮВ1347. Будьте обережні в них ціле опг в Черкасах

Images:

7E7441F3-2A0C-4C1C-8E6D-57CAB76EA27B.jpeg
    803B9433-1C26-44C1-A841-5944EB19E8F7.jpeg
    10B1C44A-C636-4A07-9331-BB5F534D5DEF.jpeg
    EB33992E-D074-46B3-AA41-70823A0D49F8.jpeg
    casperovi4, аміґо, Hollger та 7 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Polartec Fleece Winter Hat Beanie Cap колір - койот Coyote Brown Виготовлена з синтетичного мікрофлі...
      550 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Шапка флісова флектарн Mütze Fleece - Флісова шапка приємно зігріє в прохолодну погоду завдяки вис...
      300 грн.
    3. Шапка з позимий російських військ на Хермонщині
      1000 грн.
    4. Состояние отличное Без грязи и моли Размер примерно 57-58
      1 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Шапка флісова олів - Флісова шапка приємно зігріє в прохолодну погоду завдяки високоякісному еластич...
      300 грн.
  3. EbenivilKostomandi

EbenivilKostomandi Oberschütze

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    Така чем все закончились? Макет удалось вернуть?

4. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Ні. Слідак тупо кладе трубку коли чує про макет. Інші просто не беруть трубку

5. EbenivilKostomandi

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    Офишеть! У меня бвло несто подобное. Хорошо что были на асе документы. Но поаездо еще нпаерное, что ч засадия ктпишь после тогл, как одного из ментоа " за руку" поймал. Пытался украсть золотой крест с 15 пртлисными бриллиантами. Я насал требовать вызвать прокуратуру и , в итоге, у меня дома оказалось много " начальства". Пртшлось в интернет аме вылаживать. Это был 2014 год. Вам нпверное, тоже стоит описать ситуацию и выставить на обсуждение. Они бояться особенно сейчас , публичности. Только подробно на аидео все оришите.

6. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Ну в мене ситуація в тому що макет забрали у кур’єра НП, я ходив у прокуратуру там сказали йти у поліцію, пішов у поліцію там сказали що мені потрібно їхати в Черкаси в той відділ де працюють ті поліцейські що конфіскували мій макет. Так як мені до Черкас 300км в одну сторону то фінансову вигоду з повернення макету я втрачу+ куча волокіти і не факт що мені щось віддадуть

Олег Грабовский подобається це.
  7. EbenivilKostomandi

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    А при чем здесь мледователь? Уголовное дело по незаконному изьятию возбуждено? Какой номер у него в реестре? Документы на макет где? Если вме правильно сделать, то вам все возместят. Но нужно их " пождечь" чтобы они сами начали шевелиться и пояснения давать. Я бы дал интераью и выложил в сеть , это для начала.

rozv, minitarn3838, Олег Грабовский та ще 1-му подобається це.
  8. EbenivilKostomandi

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    Простите за опечатки, так как пишу с телефона. Дело по мошенничеству ( хотя они будут давить на превышение полномочий) возбуждено? Вы заявление писали? Претензии к Новой Почте предьявили? Нужно предьявить, чтобы и они, со своей стороны, задавали им неудобные вопросы. Здесь же явно видно, что это мошенничество с использованием служебного положения.

_Tourer_S_ та minitarn3838 подобається це.
  9. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Розумієте, велика проблема в тому що на цей скс немає зовсім ніяких доків, я пробував їх зробити заднім числом, але не вийшло. І як би потрібно якось доказати що це саме мій макет.

10. EbenivilKostomandi

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    Это проблема, но решаемая. Не вы должны доказывать что он ваш, а они, что не ваш. И если менты начнут это делать, то этим признают , что его изьяли. Акт изьятия оформлен? Где он ? Кстати пруфы переписки с покупателем, его показания, денежнве переводы, тнт отправки, это и есть ваши документы. Вы мне не ответили, дело возбуждено? Сейчас вам не смогу отвечать, готовлю посылки и поеду отправлять. А макет ваш вернуть реально и получить компенсацию ваших рамходов тоже.

11. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Діло не возбудилось, акта вилучення ніхто не давав. Короче хз, не сильно є бажання зараз цим займатись бо куча інших проблем.

12. EbenivilKostomandi

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    Жаль, ябы не простил. У меня уже суд с сбушниками и ментами идет почти 10 лет (без 6 месяцев). Через 2 года судов , в 2016 ом врде, меня осудили и дали 4 года. Потом, по жалобе отменили приговор. Сейчас 100% оправдос, но они на заседания не являются, суды переносят. Но мне нравиться. Уламывают меня закрыть по срокам дааности. А дело, которое ведет сбу у меня по 359. Поинтересуйтесь что это и сколько дюдей пострадало. Потом как- то расскажу. Кстати я об этом видео в сеть выкладывал.

Stanislav0104 подобається це.
  13. Спрут Подольский

Спрут Подольский Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    45
    Повідомлення:
    83
    Адреса:
    Хмельницький
    А яка вам різниця хто кого перехопив... Нова пошта повина була доставити, посилка втрачена подаєте на них в суд і вимагаєте компенсації. Все остальне - їхні проблеми.

_Tourer_S_, Ger.Dmitry, MasterX та ще 1-му подобається це.
  14. Спрут Подольский

Спрут Подольский Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    45
    Повідомлення:
    83
    Адреса:
    Хмельницький
    А яка різниця ваш не ваш, ви відправили посилку "вартість зазначена" нова пошта її втратила - їхні проблеми, подаєте в суд вимагаєте комренсації вартості посилки і судових витрат, а все інше не ваш клопіт.

Imay15, _Tourer_S_, Ger.Dmitry та 3 іншим подобається це.
  15. Igor2011

Igor2011 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    43
    Повідомлення:
    646
    Адреса:
    Kiev
    Документи МВС є, що це СХП і чи були вони в пересиланні?

16. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Та в тому і проблема що не будо доків, схп забрали на експертизу, визнали макетом під холостий набій. Спершу просив повернути усно, потім хотів написати заяву на повернення речових доказів, але слідак почав морозитись і навіть не назвав номер справи і перестав брати трубку

17. EbenivilKostomandi

Рейтинг:
    -1
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Днепр, Цветов 11-20
    Пишите жалобу и после того как получите ответ подавайте в суд. Жалоб напишите несколько ( одинаковых) в разные инстанции, от прокуратуры до правовых организаций. Все жалобы перенаправят по инстанциям. Но , главное , они поймут, что вы намерены вернуть своё. Да и ясность внести нужно: где макет и как быть дальше. Там , похоже, нсдеются, что вы бросите эту затею с возвратом. Направляйте жалобы и запрос по вашему делу , не молчите.

yarchumak та Evgenijdidus подобається це.
  18. Igor2011

Igor2011 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    43
    Повідомлення:
    646
    Адреса:
    Kiev
    Якщо Висновок вже на руках, то просто пишіть Заяву на Сайті МВС. В чому проблема? Згідно чинного законодавства, всі звернення тільки в електронному вигляді. А Ваші дзвінки це лузерство. Без образ. Пишіть і свого досягнете.

EbenivilKostomandi, rozv, yarchumak та ще 1-му подобається це.
  19. Evgenijdidus

Evgenijdidus Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Харьков
    Та це то зрозуміло. Проблема що висновок у них і його мені ніхто не вітдає. Просто зараз реально мені не до макетів і ментів. Цю тему зробив більше щоб попередити людей ну і може де спливе в продажі макет то може хто мені напише.

DmytroFOG подобається це.
  20. Igor2011

Igor2011 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    43
    Повідомлення:
    646
    Адреса:
    Kiev
    Если украли, то нужно это доказать. А если изъятие, то должен быть Протокол. Писать Жалобу на сайте МВС - сейчас только такая форма обращения, то тут уже они должны провести внутреннюю проверку и доказать, что не козлы.

EbenivilKostomandi подобається це.
  21. Igor2011

Igor2011 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    43
    Повідомлення:
    646
    Адреса:
    Kiev
    Візьміть копію в НДЄКЦ. Має бути Протокол вилучення. Але в любому випадку, пишіть на сайті МВС, вкажіть імена слідчих іїх місце роботи і це попадає в Базу. Більше вже нікуди дзвонити і бігати не треба. Це займе 3 хвилини. Все інше це Ваша лінь.

EbenivilKostomandi подобається це.
  22. rozv

rozv Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Centr
    Там, скорее всего, посылка, как всегда, была с оценкой 500 грн)))
    Посылка не была доставлена, претензии только к НП могут быть.
    А они вернут только сумму страховки, чтобы не морочить себе голову)
    Вот и вся история почему ТС ничего с этим не делает.

yarchumak та EbenivilKostomandi подобається це.