Продається 100% робочий Minelab Quattro MP виробництва Ірландія.Не вскривався, без гарантії і без глюків, я другий власник(купував на сусідньому форумі у травні- http://forum.violity.kiev.ua/viewtopic.php?p=5448638#5448638 ).Є декілька царапин фарби на металічній штанзі, що на результат не впливає і взагальному апарат хороший і результативний,я ним задоволений, катушка нел торнадо- ще на гарантії до березня, на початку листопада було замінено по гарантії кабель катушки, і гермоввод, обрив провода на вході в котушці (як мені зказали- "була партія із неякісними гермовводами "спіралькою", але тепер із новим якісним гермовводом і із новим кабелем вона "вічна" ". Такщо- "Нема лиха без добра".Після ремонта виходив ще раза 3 в поле, все чудово. На катушці сколів немає, вуха і підлокотник не ломані. В комплекті додаю 1 бокс акумулятор із зарядкою(на день копу хватає,теж купував на сусідньому форумі) і 1 під батареї +захист на котушку і на блок. Ціна за все 5080грн.Розрахунок на карту приватбанка. Пересил на покупцеві(нова пошта, укрпошта, нічний експрес, євроекспрес, автолюкс, НА ВАШ ВИБІР ). Причина продажу терміново потрібно гроші. З повагою Юрій
Добавлю. Хоча гарантії на апарат і немає, та я даю гарантію від себе, на вихід у поле, тобто що апарат повністю робочий і не битий, а відмазки типу-"апарат непонравился" або "он тяжелей от Аси" і т.п. не приймаються. А ще, забувся вказати, що до апарата додаю навушники SONY, які було перепаяно під "джек". Оплата можлива на картку, або наложним платежем(хоча в цьому випадку переплачуєте). Дякую за увагу. Удачі!