Мінелаб Се , в неробочому стані , перестав включатись, плати візуально цілі , попалених дорожок нема.Катушка робоча, обірване вухо, ерзац ремонт на копі. Стан по фото, додаткові фото питання по ходу продажу. в комплекті мд, катушка , бокс під акуми. ( теоретично є доки . але гарантія закінчилась) Територіально черкаська обл. , приватбанк, нова пошта. ціна 7000 грн.
Доброго вечора.Прилад був у вашому користуванні? Це ваш особистий висновок розтину?Може бути такий варіант .що після реанімації він не оживе?З якого року прилад? Судячи по фото. прилад багато побачив і пройшов за час свого існування
Прилад брата - ( техніка в руках колгоспника ...) , з 2010 року , 2-й мд Мінелаб СЕ в Україні на той час пару раз ходив зним , неліг в руку пройшов мд і Крим і мідні труби. Можливо оживе, можливо ні ..? Фото розтину сфоткаю , але що це змінить .
працює, банально проста поломка , або впав мд і камради промовчали ... відійшла плата і + провід в штангі холодна пайка , сівші акуми . перечистив спиртом, просушив, працює., потрібно в заводські повернутись і по новій налаштувать.
підкажіть будь-ласка а червона і зелена плати це точно від експлорера ese17604?На них не видно де заходять проводи від катушки іх має бути 4?І щось на самій платі не видно чарівного надпису Minelab.Можливо є інші фотки де видно як проводи від роз"єму заходять на плату?
Я маю 10 років пошуку з таким МД. так що всі його баги і підводні камені майже всі знаю.Скажіть .а який стан конденсаторів на платі? З 2009 року не змінились?
Візуально всі цілі, ємність незаміряв , кондесатори явно не маде ін чіна, завтра на пошук скарбів їде Тимчасово знятий з продажу
Можливо я помиляюсь, але китайських копій цього приладу не було, не вдалось китайцям його підробити, не по-зубам виявився їм.Так що приборчик оригінл.А от рік випуску здається не 2009.На зеленій платі цифри білою фарбою 0750, це мабуть 2007 рік 50 тиждень.На червоній платі цифри 05/06, мабуть 2006 рік.Якось так.Видно на 2009 рік має бути номер серійника побільший десь ese27***,ese28***.Але в цілому прилад непоганий, хоча вага біля 2 кг.