Доброго ранку Камради!,в кого будуть які думки с приводу цих моделей приладів?,що від них чекати?,ділимося та розвиваємо тему! Мирного та світлого неба нам всім!,з повагою
Та сама херня,лиш малость подорожала.А враховуючи ,що у нас війна,і більшість свідомих Українців захищають наш народ.Думаю він не є актуальнии.Дрони ,ракети щоб діставали Урал,Комсомольск на Амурі,будуть цікавіщими на обговоренні.
І для чого це кіно?Тести в піску = повітряним тестам.Я на столі назнімав також кін ,з розуміням реальності ,на грунті -5,-10 % це середній мінус.Хто активно копає і розуміє свій МД,глибокі сигнали копають на фантом.Еквінокси реально індефікують цілі на глибині 25 см,це шоб здогадатись що під катушкою.Потепліє, грунт достатньо вологий для кількох тижнів,глючної роботи для еквіноксів.- не регулюється струм в катушці це для 600 ,800.
Всіх вітаю, думав створити нову тему але бачу що хоч і не дуже активна але є вже створена тема по Equinox 900/700. Війна з орками внесла свої корективи і як коп так і форуми трохи відійшли в режим тиші. Але все ж таки бачу що потрошку хлопці все ж таки копають) Я особисто протягом року був власником еквінокса 800 ще до війни і ось недавно перейшов на 900, поки що по налаштуванням і тестам в грунті нічого сказати не можу бо було тільки пару виїздів але думаю згодом більш детально розшипу стосовно того як він веде себе в реальних умовах, на данний момент зробив відео розпаковки і порівняння моделі з попереднім флагманом серії 800.
Особливих змін не відбулося. Стала ширша шкала дискримінації. І таке, по мєлочам...Не бачу взагалі сенсу в 700/900 моделях. 600 має той самий смисл. А якщо мульті не парить, то терка про дешевше в рази.
Якщо вже є 600/800 то сенсу міняти немає, але якщо тільки є в планах взяти еквінокс то краще 700/900 в плані зручності взагалі супер , по глибині теж саме.