судячи з назви теми та емоційного першого посту пан Такімура мав клопіт з подоланням якоїсь перепони у вигляді автівки яка на його погляд не там була покинута. що призвело до психоемоційної травми та вживанні надмірної кількості заспокійливого у вигляді горілки-пива і ніякої закуски, щоб скоріш подіяло. якось так
доросла людина а мені вас навчати як ся тре робити. підчипили тросом та відтягли кудись за ріг. і най потім бігає та шукає
Шо обычно . Такимура , я лишнее позакрашивал , но далее обходитесь без мата. Тему оставлю народу на субботу.
що до парковки. згадав як колись дуже давно, ми пацанами були ще то у мого друга в дворі пятиповерхівки жив один дуже противний дядько, він постійно нас ліяв та ганяв хоча нічого поганого ми не робили бо інші мешканці до нас немали ніяких притензій. і той дядько мав горбатого якого ставив під вікнами, слова парковка тоді ще незнали, і от одного разу коли черговий раз він почав з матюками нас ганяти він таки впімав одного хлопа з нишої зграйки та намяв йому вуха. недуже намяв той викрутився та втік але то була остання краплина нашого терпецю і ми вирішили посмтитись. три дні ми міркували як йому помститись і таки вигадали. у дворі росли дерева і в одному місті відстань між дерев була троха більша ніж довжина його запіка. і от ми відпросились погуляти подовше бо у ті часи мав ти годиника чи ні але мусив проходити строгу у призначений час і не мав запізнитись бодай на хвилину. то відпросились і зібрались ближче до сутінок у призначеному місті. дочекались коли той дядько влігся спати ми узяли на руки його горбатого пронесли метрів з 15 та впхнули між дерев так що він без стороньої допомоги не зміг виїхати звідти. на ранок двір прокинувся від матів того дядька який запізнювався на працю.
Вот эта девушка водитель,из за которой Такимура сна лишилсяОна даже под амфиком в поворот вошла,в отличии от полицейских.
Яка дєвушка?Блядінка чи брунетка?Фото де?Хоум видео де?Тут в курілці дєвушок нема...одна тільки баба Свєта мабуть.