Бажаю здоров’я всім! Виставляю на продаж рідкісного гостя, який вже є легендою у лінійці ножів Microtech. Microtech Whale Shark Трохи опису (не мого): Стара модель від компанії Microtech має грізну назву Whaleshark (китова акула). Завдяки яскравому дизайнерському виконанню, цей вражаючий склаладний ніж, разюче виділяється інноваційністю і неповторністю свого стилю. Використання на руків'ї потужної накладки з G-10 – це суттєвий крок уперед від класичної школи застосування алюмінію для створення руків'я. Від цього ніж тільки виграв – став супер - легким і отримав приголомшливий візуал з 3D – обробкою накладок. Причому, всі ці нововведення не позначилися негативно на міцності виробу. У Microtech Whaleshark, Stonewash, в якості замка використовується унікальний титановий "sub-lock", який характеризується надійним утриманням клинка і чіткістю в роботі. Руків'я складаного ножа оснащене гарно обробленим титановим бекспейсером, який виступаючи ближче до кінця, утворює отвір для темляка. Присутня на руків'ї моделі кліпса, також виконана з титану і дозволяє комфортно носити ніж на кишені у позиції "tip-up". Клинок ножа виготовлений із найкращої марки сталі Elmax. Дана сталь добре піддається заточенню, дуже тривалий термін утримує гострою ріжучу кромку, впевнено витримує бічні навантаження і супер - стійка до корозії. Ефективність відкриття ножа забезпечує фліппер, який одночасно виконує роль невеличкого упору для пальців, оберігаючи їх від зісковзування на лезо. Надзвичайну плавність ходу клинка гарантує керамічний підшипник. Загальна довжина, мм: 219 Довжина клинка, мм: 92 Товщина клинка, мм: 4,1 Матеріал клинка: Elmax Матеріал руківʼя: G10 Маса, г: 142 Вартість: 850у.о. Додаткові фото і відео по запиту.