Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Ultratech Bounty Hunter OTF Automatic Knife (3.4" Apocalyptic)123-10BH Ніж в стані нового, оригінал, повний комплект Потертий, ніби після десятка місій, Ultratech Bounty Hunter чіпляє з першого погляду. Ультратек - класичний, збалансований формат ножа на кожен день. OTF-автомат з подвійною дією відкривається різко й передбачувано. Фірмове «бойове» оздоблення не декор, а характер. Преміальна сталь M390 або 204p впевнено тримає край у щоденному різі. Танто-геометрія клинка добре працює на пакуванні, ременях і пластику. Алюмінієве руків’я з грубою текстурою додає контролю. Вага близько 99 г — комфорт для EDC. Це ніж, який не боїться слідів використання. Ultratech має заслужену репутацію робочого інструмента. Версія Bounty Hunter лише підкреслює цю філософію. Загальна довжина: 213 мм; Довжина клинку: 88 мм; Товщина клинку: 3 мм; Механізм відкриття, замок: OTF; Сталь: M390/CTS204P; Покриття/обробка леза: Apocalyptic; Матеріал руків’я: Aluminum; Кліпса 2-позиційна; Вага: 91 г. Країна походження: США. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 415$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд Віктора Мацикура на моделі Techno на YouTube Ножі в наявності: Spyderco Techno 3 CTS-XHP Defiant 7 Les George Talos Button Lock Chad Nicholas Damascus Hinderer Emmet Working Finish Natural Micarta Magnacut Sheepsfoot Chris Reeve Large Sebenza 31 BladeHQ Exclusive Black Carbon Fiber Chris Reeve Large Sebenza 31 - Elforyn Super Tusk Spyderco McBee Spyderco Drunken S90V Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Microtech Socom Elite S/E Weathered Metal Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Extrema Ratio Glauca G1 Koenig Arius Gen 4 Arno Bernard iMamba Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Klotzli Swiss Border Guard SBG 1 Böhler N690 Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander