Складний ніж Microtech Stitch Auto Signature Series Outbreak 169-1 OBS

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 21 гру 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_3242.jpeg

Вітаю, спільното!

Не думав, що буду це робити, оскільки віз улюблений автоматичний Мікротек у найкрутішому виконанні собі, але мушу визнати, що моя стихія - це все-таки Shadow серія у повному DLC.

Виконання присвячене виживальщикам у (зомбі) апокаліпсісі - Outbreak - завжди випускалось малими тиражами і користувалось популярністю у колекціонерів. В останні місяці року Microtech релізнув цілу массу своїх нових моделей у цьому фініші. Здавалось би, до чого тут реліз Stalker II!? Хоча, може я і вигадую!

Фото 3-х ножів Outbreak додаю - Amphibian та Stitch цього року - жовтня-листопада, Ultratech - 2023.

В наявності лише Stitch.

Довжина: 215 мм
    Клин: 95 мм
    Руків'я: 127 мм
    Обух: 4.8 мм
    Вага: 178 гр
    Сталь: M390MK

Ніж новий

Виробник: США

Ціна: 580$ (продаж або обмін Shadow з рівною РК)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3243.jpeg APC_3244.jpeg APC_3245.jpeg APC_3246.jpeg APC_3247.jpeg APC_3248.jpeg APC_3249.jpeg APC_3250.jpeg APC_3251.jpeg APC_3252.jpeg APC_3253.jpeg

Dentist, dontouchme та Isangrim подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Супер острый мини нож. Прочное лезвие из нержавеющей стали толщиной 2мм, марки DS53V . В комплекте ч...
      149 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Первый нож Buck увидел свет в 1902 году и был изготовлен из изношенного напильника из высокоуглероди...
      199 грн.
    3. Ніж виробництва Франціі міцний та надійний новий Накладки пласти Товщина обуху до 1,5 мм Без люфту.
      450 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Класика,Дизайн,Стиль,Історія все це поєднане в моделі складного напівавтоматичного викидного ножа Да...
      215 грн.
    5. Этот автоматический нож Microtech Combat Troodon Gen III Outbreak поставляется с зелено-красной алюм...
      33000 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.