Шановне панство, вітаю! Продам Microtech Stitch Auto Чудовий автомат. Плашки і кліпса - церакот. Брав собі на днях, але всплив ніж, який я давно хотів, тому цей продаю Ціна та сама, за яку і придбав 13000 грн Стан - бв, мінімальні сліди на клинку (дивитись фото). Додаткового загострення не потребує! Комплектація - повна (ніж, коробка, документація) Будь-які додаткові фото і відео надам в особистих повідомленнях! Технічні характеристики: Загальна довжина: 216 мм Довжина леза: 95 мм Товщина клинка; 4,8 мм Покриття клинка: dlc Матеріал клинка: M390 Матеріал рукоятки: алюміній + церакот Замок: Button lock Маса: 181 г Країна-виробник: США Відправка по домовленості, можливий самовивіз в Києві! На форумі я новачок, але відгуки зі спільноти в телеграмі надам за запитом. Можливо Вас зацікавлять інші мої пропозиції: Hinderer XM-18 Bowie nonflipper Emerson CQC-7 Microtech Combat Troodon Gen.3 d/e Hinderer XM-18 Bowie nonflipper CUSTOM Microtech Combat Troodon gen 3 Microtech Stitch Auto TRM Atom FatCarbon