Складний ніж Microtech Socom Elite Signature Series Spike Bronzed

Тема в разделе "Ножі та мультитули", создана пользователем romanjoe, 1 авг 2025.

1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

APC_3764.jpeg

Socom Elite є однією з моїх улюблених моделей Microtech і розкладних ножів вцілому. Він випускається із мінімальними оновленнями вже не перше десятиліття і недарма. Комбінація потужного тактичного клинка з тонким підводом забезпечують оптимальні характеристики для EDC ножа в сучасних українських умовах. Особливj відмічу наявність ефективного склобою.

Через мої руки пройшло багато різних конфігурації Socom Elite - і автоматичні, і мануальні, різних кольорів і з різними клинками. Кожен по-своєму класний, але кілька особливих конфігурацій я залишив у своїй колекції. Цей ніж як раз одни з них.

Рідкістний загалом Spike Grind на клинку та бронзове анодування фурнітури і клинка це рівень колекційного екземпляра. Вирішив для себе, що такої самої конфігурації але у Shadow виконанні мені вистачить, тому цей екземпляр неспішно продаю.

Виробник: США

Ніж новий

Ціна: 600$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3765.jpeg APC_3766.jpeg APC_3767.jpeg APC_3768.jpeg APC_3769.jpeg APC_3770.jpeg APC_3771.jpeg APC_3772.jpeg APC_3773.jpeg

rinrin, Павел_75, Dentist и 3 другим нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Легкое б.у. полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Люб...
      275 грн.
    2. Легкое б.у. полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Люб...
      491 грн.
    3. Надійний кишеньковий ніж швейцарського виробництва з набором необхідних інструментів для рибалок і н...
      383 грн.
    4. Новинка випущена в стильному дизайні, виготовлена з високоякісних матеріалів сучасного покоління, ха...
      10500 грн.
    5. Продам Мультитул Gerber Suspension,у 100% робочому стані. Прихованих недоліків не виявив. Характерис...
      420 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Цей ніж також доступний для купівлі через Монобазар - там є вбудована розстрочка на 3 місяці!

Oleksandr Blisch нравится это.