Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Socom Elite S/E Manual Weathered Metal Apocalyptic 160-10APWME Ніж новий, оригінал, повний комплект Якщо ти шукаєш ніж, який виглядає й працює як швейцарський ніж спецназу — Microtech Socom Elite саме такий. Його загальна довжина — приблизно 233 мм, клинок тягнеться на близько 102 мм, з товщиною близько 4,8 мм — міцний, як броня. Сталь — M390МК, лезо отримує кам’янисту обробку apocalyptic, що приховує подряпини й додає тактичного вигляду. Руків’я — з анодованого алюмінію 6061-T6 кольору Weathered Metal, міцне, легке, комфортне в хваті. Кліпса однопозиційна — tip-down, класичне носіння. Вага становить близько 142 г. Цей Socom Elite — ніж, який витримує реальне використання: на міському маршруті, в поході чи в практичній роботі. Якщо шукаєш серйозний, “важкий” надійний інструмент з класною механікою, який не підведе — він один із найсильніших варіантів у цій лізі. Свіжий випуск, 05/2025 Загальна довжина: 233 мм. Довжина клинку: 102 мм. Товщина клинку: 4,8 мм. Механізм відкриття, замок: Liner Lock. Сталь: Bohler M390MK. Покриття/обробка леза: apocalyptic. Матеріал руків’я: алюміній 6061-T6. Кліпса: 1-позиційна, tip-down. Вага: 142 г. Країна походження: США. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 355$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд Віктора Мацикура на ніж Socom Elite на YouTube Ножі в наявності: Chris Reeve Large Sebenza 31 Unique Graphic Chris Reeve Large Sebenza 31 Glass Blasted Spartan Helmet Strider SNG Performance Digicamo Magnacut Microtech Ludt Merlot DLC Signature Series Microtech MSI Carbon Fiber Satin Signature Series Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Spyderco Slysz Bowie Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander