Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Socom Bravo Tanto T/E Titanium Bolster Bead Blast Standard Blue Titanium 261-7CFTI Ніж в стані нового, оригінал, повний комплект. Це повнорозмірна версія Socom Bravo — спільна розробка Microtech та Rike Knife, яка поєднує в собі преміальні матеріали, точну обробку та бойовий дух класичного Socom. Це не mini — це повноцінний, масивний ніж, створений для серйозних задач. Руків’я виконане з титану, з елегантними накладками з карбону, що не тільки додає міцності, а й робить ніж візуально витонченим. Клинок типу T/E (Tanto Edge) виготовлено зі сталі Böhler M390 — однієї з найкращих порошкових сталей сучасності, яка відома чудовою стійкістю до зношування та корозії, а також довгим триманням заточки. Клинок має satin фініш, довжину близько 101 мм, а загальна довжина ножа складає понад 230 мм, що забезпечує повний контроль під час роботи. Відкрита конструкція та глибокий фрезеринг на титановій частині руків’я сприяють надійному хвату навіть у рукавичках. Socom Bravo має надійний фрейм-лок, змінну кліпсу, отвір для темляка, а також фірмове прецизійне складання, за яке Microtech заслужено отримує визнання серед користувачів по всьому світу. Загальна довжина: 230 мм; Довжина леза: 101 мм; Товщина клинку: 4 мм; Сталь: M390; Покриття леза: Satin; Матеріал руків’я: Титан, Карбон; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Вага: 164 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 344$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд цього ножа від українського майстра-заточника Віктора Мацикура на YouTube: Посилання Ножі в наявності: Microtech Socom Elite Manual T/E Natural Clear Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Zero Tolerance 0804CF CTS-204p Spyderco Manix 2 Brown G-10 CPM-15V Spyderco Paramilitary 2 Brown G-10 CPM-15V Pro-Tech TR-3 Integrity Black Relic | DLC Button Lock DPx Hest/F 2.0 Triple Black, з Rotoblock! Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Cold Steel Recon Tanto SK-5 Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Terzuola, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Kansept Fenrir, Maxknives x Torpen, Knafs Lander