Вітаю спільноту! Пропоную до продажу ніж MICROTECH SOCOM BRAVO MINI FRAMELOCK TITANIUM & CARBON FIBER FOLDING M390 TANTO KNIFE 261M7CFTI Розроблений компанією Microtech і виготовлений Rike Knife, Socom Bravo Mini є ножем, створеним у рамках співпраці та заснованим на моделі класичного Socom Elite. Цей компактний ручний складний ніж, який має преміальний вигляд, насправді є відмінним важким тактичним інструментом у Вас в кишені. Він має посилену ручку з титану 6Al4V з накладками з карбону. Ця модель пропонується з лезом у формі Танто. Отвір для темляка та кліпса Tip-Up в кишені забезпечують зручне носіння, а ергономіка та механіка ножа залишається однією з найкращих в індустрії. Ніж підійде для людей, кому повнорозмірний Socom Bravo був завеликий. Новий, оригінал, привезений з США Загальна довжина: 196 мм; Довжина леза: 83 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: M390; Покриття леза: Bead Blasted; Матеріал руків’я: Titan+Carbon; Замок: Frame Lock; Країна походження: China, Rike Knife; Вага: 99 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна: Продано Мої інші теми: Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Spyderco Smock Carbon Fiber CPM S30V C240CFP Demko Knives AD20.5 Slicer Shark Lock CPM 20CV Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж проданий, дякую покупцю! Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимети про всі оновлення першими.