Складний ніж Microtech Scarab II gen III S/E Outbreak Signature M390MK

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 22 лют 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Microtech Scarab II S/E Gen III Outbreak Signature Series Standard 1278-1 OBS

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Microtech, наскільки я це бачу, почали розвивати серію Outbreak, зокрема, асортимент поповнився моделями, які раніше не випускалися за цими мотивами. Одну таку модель, а саме оновлений Scarab 3-го покоління, з новим механізмом відкриття, я і хочу запропонувати.

Фініш Outbreak на руків’ї цієї моделі вийшов трохи стриманішим, ніж на інших, але це не віднімає у ножа харизми. Клинок drop-point з пропилом на обусі. Чудова механіка, як і на всьому новому поколінні.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 232мм;
    • Довжина клинку: 100мм;
    • Товщина клинку: 4,1мм;
    • Обробка клинку: Outbreak;
    • Сталь: M390MK;
    • Матеріал руків’я: Aluminum;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 167г;
    • Країна-виробник: USA.
    Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    Останнє редагування: 22 кві 2025
    Romanfic та Зольдатен подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху до 3 мм. Ширина 3 см. Люфт відсут...
      450 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Чехол для мультитула типа Leatherman Wave, Charge, Rebar, Wingman, Sidekick, Skeletool, Blast (на фо...
      320 грн.
    3. Ніж новий виробництва Франціі тм Laguiole Jean Dubist France Без люфту. Товщина обуху 2 мм
      650 грн.
    4. (в наявності 6 шт.)
      Ножи тм Pradel France в ножнах В использовании не были. Люфта и шата лезвия нет. Толщина обуха 1,5 м...
      250 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Ніж для туризму,риболовлі,полювання та походів в класичному виконані . Незважаючи на свою назву, «Ол...
      299 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Продано!

Статус теми:
Закрита.