Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Scarab II Gen III S/E OTF Automatic Knife Black (4" Stonewash M390MK) Scarab – це тактичний OTF-ніж, створений для професійного використання. Клинок довжиною 4 дюйми зі сталі M390МК у stonewash покритті забезпечує відмінну різучість, високу твердість і довге утримання кромки. Оновлений механізм у третьому поколінні гарантує ще легший і плавніший хід кнопки, що робить відкривання швидким і інтуїтивним. Завдяки спеціальним канавкам на клинку ніж може безперешкодно відкриватися навіть під водою, що підкреслює його надійність у будь-яких умовах. Міцний корпус, агресивний дизайн і інтегрований склобій роблять Scarab 2 ідеальним вибором для військових, рятувальників і любителів тактичних ножів. Цей екземпляр був куплений в магазині ІБІС. Ніж новий, повний комплект Загальна довжина: 232 мм; Довжина леза: 99 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: OTF (Out of The Front); Сталь: M390MK; Матеріал руків’я: Aluminum; Кліпса 2-позиційна; Країна походження: USA; Вага: 164 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Microtech Scarab 2 Gen 3 Outbreak Fluted Microtech Hera II Outbreak Les George MK3 Magnacut Piratech Kraken CPM-S90V Kershaw Livewire Magnacut Tanto Grey Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5 Spyderco з приватної колекції - Знижки
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі Knife Culture UA, щоб знати про всі оновлення першими.