Складний ніж Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 30 вер 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Microtech Standard Issue MSI Ram-Lok Knife OD Green Polymer (3.9" Two-Tone)

Microtech Standard Issue (MSI) — це новітній складний кишеньковий ніж від Microtech, представлений у 2023 році як перший ніж компанії, що використовує технологію RAM-LOK, аналогічну замку Axis. MSI виготовлений з надійних високоякісних матеріалів, серед яких клинок зі сталі Bohler M390MK — покращеної версії M390, ексклюзивної для Microtech. Ця сталь забезпечує довготривале збереження гостроти та майже ідеальну стійкість до корозії, а чорне покриття додає додатковий захист і тактичний вигляд. Завдяки великому отвору на клинку ніж можна легко відкрити середнім або великим пальцем, навіть у рукавичках. Також відкриття можливе шляхом опускання замка Ram-Lok. У підсумку MSI — це міцний, надійний ніж, виготовлений у США, що пропонується за відносно доступною ціною.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 227 мм;
    Довжина клинку: 98 мм;
    Товщина клинку: 4 мм;
    Механізм відкриття, замок: Ram-Lok;
    Сталь: M390MK;
    Покриття/обробка леза: Black, Satin;
    Матеріал руків’я: Polymer (OD Green);
    Кліпса 2-позиційна;
    Вага: 141 г.

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic

Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI
    Spyderco Endura 4 Emerson Wave
    Cold Steel SRK SK-5

Cold Steel SRK Compact SK-5

IMG_3266.JPG
    IMG_3267.JPG IMG_3268.JPG IMG_3269.JPG IMG_3270.JPG IMG_3271.JPG IMG_3272.JPG IMG_3273.JPG IMG_3274.JPG

Останнє редагування: 20 лис 2024
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Нож тактический с компасом, свистком, огнивом и точилкой. Тактический нож это хорошо продуманный ин...
      299 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Ніж прихованого носіння,Біта-ніж USA 55 см,ніж грибника з чехлом з нейлону Ніж досить зручний для ти...
      169 грн.
    3. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху до 3 мм. Ширина 3 см. Люфт відсут...
      450 грн.
    4. Ніж новий виробництва Франціі тм Jean Dubost France Без люфта. Товщина обуху 2 мм.
      550 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Первый нож Buck увидел свет в 1902 году и был изготовлен из изношенного напильника из высокоуглероди...
      199 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Резерв

4. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу.
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.