Складний ніж Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 30 вер 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    533
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Microtech Standard Issue MSI Ram-Lok Knife OD Green Polymer (3.9" Two-Tone)

Microtech Standard Issue (MSI) — це новітній складний кишеньковий ніж від Microtech, представлений у 2023 році як перший ніж компанії, що використовує технологію RAM-LOK, аналогічну замку Axis. MSI виготовлений з надійних високоякісних матеріалів, серед яких клинок зі сталі Bohler M390MK — покращеної версії M390, ексклюзивної для Microtech. Ця сталь забезпечує довготривале збереження гостроти та майже ідеальну стійкість до корозії, а чорне покриття додає додатковий захист і тактичний вигляд. Завдяки великому отвору на клинку ніж можна легко відкрити середнім або великим пальцем, навіть у рукавичках. Також відкриття можливе шляхом опускання замка Ram-Lok. У підсумку MSI — це міцний, надійний ніж, виготовлений у США, що пропонується за відносно доступною ціною.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 227 мм;
    Довжина клинку: 98 мм;
    Товщина клинку: 4 мм;
    Механізм відкриття, замок: Ram-Lok;
    Сталь: M390MK;
    Покриття/обробка леза: Black, Satin;
    Матеріал руків’я: Polymer (OD Green);
    Кліпса 2-позиційна;
    Вага: 141 г.

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic

Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI
    Spyderco Endura 4 Emerson Wave
    Cold Steel SRK SK-5

Cold Steel SRK Compact SK-5

IMG_3266.JPG
    IMG_3267.JPG IMG_3268.JPG IMG_3269.JPG IMG_3270.JPG IMG_3271.JPG IMG_3272.JPG IMG_3273.JPG IMG_3274.JPG

Останнє редагування: 20 лис 2024
  2. Цікаві лоти

1. Компактный туристический охотничий нож пластиковые ножны, рукоять пластик. ДЛИНА общая 20 см. ЛЕЗВИЕ...
      220 грн.
    2. Складний ніж доя фанатів 5.11 Брав новим. Стан ідеальний. Кому цікаво пишіть домовимось.
      1500 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Тактичний мисливський ніж Диверсант 2128A з чохлом - це інструмент, який гарантує надійність та безп...
      299 грн.
    4. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      MTech MT206BK - це недорогий кинджал, чобітний ніж. Невеликий,непримітний,злий - цими словами можна...
      269 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    533
    Резерв

4. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    533
    Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу.
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.