Складний ніж Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade

Тема в разделе "Ножі та мультитули", создана пользователем gbpgl, 30 сен 2024.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Microtech Standard Issue MSI Ram-Lok Knife OD Green Polymer (3.9" Two-Tone)

Microtech Standard Issue (MSI) — це новітній складний кишеньковий ніж від Microtech, представлений у 2023 році як перший ніж компанії, що використовує технологію RAM-LOK, аналогічну замку Axis. MSI виготовлений з надійних високоякісних матеріалів, серед яких клинок зі сталі Bohler M390MK — покращеної версії M390, ексклюзивної для Microtech. Ця сталь забезпечує довготривале збереження гостроти та майже ідеальну стійкість до корозії, а чорне покриття додає додатковий захист і тактичний вигляд. Завдяки великому отвору на клинку ніж можна легко відкрити середнім або великим пальцем, навіть у рукавичках. Також відкриття можливе шляхом опускання замка Ram-Lok. У підсумку MSI — це міцний, надійний ніж, виготовлений у США, що пропонується за відносно доступною ціною.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 227 мм;
    Довжина клинку: 98 мм;
    Товщина клинку: 4 мм;
    Механізм відкриття, замок: Ram-Lok;
    Сталь: M390MK;
    Покриття/обробка леза: Black, Satin;
    Матеріал руків’я: Polymer (OD Green);
    Кліпса 2-позиційна;
    Вага: 141 г.

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic

Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI
    Spyderco Endura 4 Emerson Wave
    Cold Steel SRK SK-5

Cold Steel SRK Compact SK-5

IMG_3266.JPG
    IMG_3267.JPG IMG_3268.JPG IMG_3269.JPG IMG_3270.JPG IMG_3271.JPG IMG_3272.JPG IMG_3273.JPG IMG_3274.JPG

Последнее редактирование: 20 ноя 2024
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 2 шт.)
      Нож сочетает в себе черты полевого универсала и профессионального инструмента охотника-промысловика....
      299 грн.
    2. Мультитул міцний та надійний з Франціі Всі елементи без люфту.
      250 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Нож тактический Columbia Black Hawk 2138B 30см,охотничий нож с пластиковым чехлом Нож Columbia 2138B...
      245 грн.
    4. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      1 грн.
    5. Характеристики: Клинок: сталь 65х13 Загальна довжина: 32.5 см Довжина клинка: 15 см Довжина ручки:...
      950 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Резерв

4. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу.
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.

Статус темы:
Закрыта.