Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Knives MSI RAM LOK Fluted Carbon Fiber & Satin M390MK Signature Series 210-4FLCFS Ніж в стані нового, оригінал, повний комплект Коли руків’я з фрезерованого карбону під твоїм пальцями, а клинок зі сталі Böhler M390 MK вже готовий до роботи — це не просто ніж, це інженерна заявка. Загальна довжина 227 мм, довжина клинка 99 мм, товщина клинка 4 мм. Руків’я виконане з карбону, що дає легкість, жорсткість і преміум-фінальність. Замикання — революційний механізм RAM‑LOK: надійно, чітко, без компромісів. Цей ніж не ховається — він виставляє себе: поєднання технологій, матеріалів і стилю. Якщо ти шукаєш ніж, який служить інструментом і візуальним аргументом — MSI Signature Series саме те, що варто мати. Для колекціонера-ентузіаста це не просто модель — це рішення, яке об’єднує функціональність і імідж. Загальна довжина: 227 мм Довжина клинку: 99 мм Товщина клинку: 4,0 мм Механізм відкриття, замок: RAM-LOK Сталь: M390MK Покриття/обробка леза: Satin Кліпса: двох-позиційна, tip-up, Вага: 144 г Країна походження: США Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 380$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Zero Tolerance 0470 Sinkevich Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Heretic Wraith Blizzard Battle Black Magnacut Spyderco Slysz Bowie Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Hinderer XM-18 S45VN Slicer Non Flipper, Hinderer Tool, Титанова накладка Kasfly Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander