Складний ніж Microtech Luminary OTF D/E ZBP Urban Camo M390MK

Тема в разделе "Ножі та мультитули", создана пользователем Mesmerizing_dogma, 23 дек 2025 в 09:51.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США
    Стан: як новий, у деяких місцях погано нанесено церакот

Моделі Atreus та Luminary були першими, які отримали технологію ZBP. Atreus став кастомною фронталкою, а Luminary, створена як колаборація з брендом ліхтарів Surefire, донедавна продавалася виключно у наборі. Нещодавно запустили продаж окремо ножа, який я і хочу запропонувати

Маємо дизайн, схожий на поєднання Cypher II та Hera II, як мені здалося; розміри і вагу теж як у Cypher II; кнопку з тритієвою вставкою; полегшену пружину; церакот на клинку та руків’ї. Люфту нема

Доволі цікава модель, яка у нас чомусь майже не представлена. Гарна альтернатива для тих, кому, можливо, Ultratech замалий

Характеристики:
    • Загальна довжина: 211мм;
    • Довжина клинку: 91мм;
    • Товщина клинку: 3мм;
    • Обробка клинку: Cerakote;
    • Сталь: M390MK;
    • Матеріал руків’я: Aluminum;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 114,2г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 550$
    (тільки продаж)
    ТОРГ

Моє відео:

Мої інші теми:

Изображения:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    Павел_75 нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Мультитул Gerber Truss, у практично новому стані. Прихованих недоліків не виявив. Характеристики в м...
      720 грн.
    2. продам мультитул Gerber MP600 (USA). у практично новому стані. Характеристики в мережі. Все намагавс...
      922 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Ніж складний НОКС Кугуар - вірний помічник у поході, рибалці, туризмі, полюванні та й просто в побут...
      425 грн.
    4. (в наличии 4 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      379 грн.
    5. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      390 грн.
  3. vmossin

vmossin Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7