Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech LUDT Gen III S/E Automatic Knife Blue (3.5" Apocalyptic) 1135-10APBL Яскравий та компактний автоматичний ніж, який легко впорається з більшістю щоденних міських задач. Оснащений клинком довжиною 86 мм зі сталі M390MK — оновленої версії преміум-порошкової сталі з відмінним балансом зносостійкості та гостроти. Лезо має фулер, покриття stonewash, а також класичну форму drop point. Механізм відкриття — автоматичний, на надійних підшипниках, без люфтів. Руків’я з анодованого алюмінію синього кольору забезпечує легкість та міцність конструкції. Надійний варіант для EDC, коли потрібна швидкість, зручність і впевненість у рішенні. Ніж новий, оригінал, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 203 мм; Довжина клинку: 86 мм; Товщина клинку: 3 мм; Механізм відкриття, замок: Plunge Lock; Сталь: M390MK; Покриття.обробка леза: Stonewash; Матеріал руків’я: Алюміній, 3Grip; Кліпса 1-позиційна; Вага: 100 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Microtech Scarab 2 Gen 3 Outbreak Fluted Microtech Hera II Outbreak Les George MK3 Magnacut Microtech Scarab 2 Gen 3 Microtech Combat Troodon Gen III Stonewash Tanto OD Green Handle Piratech Kraken CPM-S90V Kershaw Livewire Magnacut Tanto Grey Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Spyderco SpydieChef Blue Ti Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5 Spyderco з приватної колекції - Знижки
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.