Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Knives Hera II D/E Outbreak Deep Engraved Signature Series 1702-1OBDS Хочу запропонувати Вам рідкісну модель на нашому ножовому ринку - повнорозмірний Microtech Hera II. Це модель останнього покоління, вже з приємною та легкою механікою як у Combat Troodon та Scarab. Ніж має велике виразне руківʼя з прихованими гвинтами. У хвості ножа склобій, кліпса з керамічною кулькою. Велике лезо - 100 мм виготовлене з M390MK, має харизматичну форму Double Edge. Головною родзинкою цього ножа є його лімітоване виконання - Outbreak, зелене руківʼя залите кровʼю та великим знаком Hazard. Ніж випускався в обмеженій кількості, має колекційну цінність. Ніж новий, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 237 мм; Довжина леза: 100 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: M390MK; Покриття/обробка леза: Apocalyptic,Outbreak; Матеріал руків’я: Aluminum; Механізм відкриття, замок: OTF (Out The Front); Країна походження: USA; Вага: 140 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Les George MK3 Microtech LUDT Gen III Natural Clear Tanto Piratech Kraken CPM-S90V Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 Spyderco Paramilitary 2 CPM-20CV Exclusive Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Ka-Bar Short Tanto Kraton (Ножни з Kaydex) Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.