Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Exocet 157-10RD Stonewash Blade Red Exocet — це компактний ніж типу out-the-front (OTF) з автоматичною подвійною дією та лезом менше 50мм. Ідеєю ножа була легалізація в Штатах та країнах, де заборонені леза довжиною більше 2 дюймів. Його зовнішній вигляд може здивувати Вас при першому погляді, але після спуску замка стає зрозуміло що це все ж таки в першу чергу ніж. До того ж, його широка й тонка кліпса для кишені дозволяє використовувати його як стильний затискач для грошей. І навіть в такого малюка на клинку преміальна порошкова сталь М390, а руківʼя з алюмінієвого сплаву. Новий, оригінал, привезений з США Загальна довжина: 142 мм; Довжина клинку: 50 мм; Товщина клинку: 1,5 мм; Механізм відкриття, замок: OTF; Покриття/обробка леза: Stonewash; Матеріал руків’я: Aluminum 6061-T6; Кліпса 2-позиційна; Вага: 85 г. Мої інші теми: Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI Benchmade Adamas D2 Black G-10 275BK Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade Spyderco Endura 4 Emerson Wave Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.