Складний ніж Microtech Dirac Delta D/E Serrated Outbreak M390MK

Тема в разделе "Ножі та мультитули", создана пользователем Mesmerizing_dogma, 3 мар 2026 в 12:42.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США
    Стан: новий

Компанія Microtech суттєво оновила дизайни та технічну складову майже всіх моделей, випустивши нові покоління. Єдина серія, яка не отримала нову генерацію, але все ж зазнала косметичних змін (замінили гвинти на Torx та на деяких додали “Crud Cutter”) – це Dirac. Версію Delta у виконанні Outbreak я і хочу запропонувати

Маємо ніж великих розмірів; серейторний клинок з М390МК; зручну комфортну механіку навіть без оновленої системи пружин; кнопку посередині руків’я, а не збоку, як зазвичай

Не один раз повторював, що ця модель дуже недооцінена, і часто її оминають стороною. Хоча вона і не зазнала значних змін як інші, але все одно виглядає конкуренто

Характеристики:
    Загальна довжина: 234мм;
    Довжина клинку: 95мм;
    Товщина клинку: 3,3мм;
    Обробка клинку: Apocalyptic;
    Сталь: M390MK;
    Матеріал руків’я: Aluminum;
    Кліпса: 2 позиційна;
    Вага: 127,3г;
    Країна-виробник: USA.

ЦІНА: 475$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Изображения:

Dirac Delta Out1.png
    Dirac Delta Out2.png
    Dirac Delta Out3.png
    Dirac Delta Out4.png
    Dirac Delta Out5.png
    Dirac Delta Out6.png
    штрафной нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Б.У. Работяга еще побегает Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые дополнител...
      1 грн.
    2. Б.У. Работяга еще побегает Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые дополнител...
      1 грн.
    3. Продам ніж Victorinox Сlimber. Характеристики в мережі, прихованих недоліків не виявив.
      555 грн.
    4. Б.У. Работяга еще побегает Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые дополнител...
      201 грн.
    5. (в наличии 8 шт.)
      Товар новый Переходник насаживается на крестовую отвертку и держится за счет магнита В комплекте иде...
      305 грн.
  3. Valiko_3003

Valiko_3003 Oberschütze

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    15
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    35