Складний ніж Microtech Cypher MK-7 Gray Full Serrated 242M-3

Dieses Thema im Forum "Ножі та мультитули" wurde erstellt von romanjoe, 6. Nov. 2024.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

APC_2896.jpeg

Вітаю, спільното!

В минутому році Мікротек презентував реінкарнацію своєї моделі Cypher із новим Dual Fuel механізмом та зміненими тактико-технічними характеристиками. Зараз цей ніж можна без проблем купити у різних конфігураціях - на відміну від MK-7, який я представляю вашій увазі зараз.

Оригальний Cypher це колаборація Марфіоне та ножового дизайнера Deryk Munroe. Модель стала результатом технологічності Microtech та характерного футуристичного дизайну Munroe.

На сьогодні ніж є досить рідкістним і має значну колекційну цінність, особливо у новому стані, оскільки було випущено порівняно малу кількість одиниць. Даний екземпляр має серійний номер 823 від 09 2018 року.

З цікавих особливостей - досить великий розмір, футуристична комбінація паттерна фрезерування руків'я та натурального сірого кольору.

Довжина: 248 мм
    Клин: 102 мм
    Руків'я: 146 мм
    Обух: 3.3 мм
    Вага: 120 г
    Сталь: M390

Вироблено в США

Ціна: 595$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_2897.jpeg APC_2898.jpeg APC_2899.jpeg APC_2900.jpeg APC_2901.jpeg APC_2902.jpeg APC_2903.jpeg APC_2904.jpeg APC_2905.jpeg APC_2906.jpeg

2. Интересные лоты

1. ОБМІН НА ТОВАРИ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ( ТУРНІКЕТИ САТ, СІЧ, Дніпро, SAM JT, SAM XT гемостатики comba...
      2550 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Пропонуємо Вашій увазі професійний кухарський ніж Sonmelony Chef– ідеальний помічник на вашій кухні....
      299 грн.
    3. Продам складаний ніж Gerber (mini) туристичний лезо нержавіюча сталь.
      1 грн.
    4. (в наличии 2 шт.)
      Характеристики : Загальна довжина - 25,0 см Довжина клинка - 11,0 см Товщина обуху - 3.4 мм Сталь -...
      450 грн.
    5. (в наличии 1 шт.)
      Ніж Spartan Blades Horkos – це міцний ніж для виживання аналог загально відомого американського ножа...
      379 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

ПРОДАНИЙ

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.