Складний ніж Microtech Combat Troodon Warhound Tactical Signature Series

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 28 тра 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Microtech Combat Troodon Warhound Signature Series Tactical Standard 219W-1 TS S/N 030

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, ідеальна механіка, діставався лише для фото та відео!

Остання ревізія Combat Troodon попереднього покоління з ширшою кнопкою. Не багато людей знають, що у Тоні Марфіоне є 2 сина: Тоні-молодший – засновник Heretic Knives та Шон, який, правда, не настільки відомий. Завдяки йому і існує така форма клинку як Warhound та Hellhound. Шон бере участь у створенні кастомних ножів разом з батьком, хоча, можливо, хотілось би побачити його дизайни фронталок. Щодо цього ножа – неймовірна харизма і, на відміну від Hellhound, здатність приємно різати. Можу помилятись, але здається, це перший ніж в Україні)

Характеристики:
    • Загальна довжина: 224мм;
    • Довжина клинку: 95мм;
    • Обробка клинку: Cerakote;
    • Сталь: M390;
    • Матеріал руків’я: 6061 T6 Aluminum;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 155г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА В США:
    МОЯ ЦІНА:
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1-min.JPG
    2-min.JPG
    3-min.JPG
    4-min.JPG
    5-min.JPG
    6-min.JPG
    7-min.JPG
    8-min.JPG
    9-min.JPG
    10-min.JPG
    Останнє редагування: 26 чер 2024
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      Товар новый Переходник насаживается на крестовую отвертку и держится за счет магнита В комплекте иде...
      305 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Традиционный нож Кукри – надежный инструмент с изогнутым лезвием, известный своей многофункционально...
      365 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Ножі виробництва легендарного бренду Laguiole inox France Ціна за 1 ніж. Кейс у подарунок при купівл...
      280 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Тактический нож Kukri с нейлоновыми ножнами Мощный и изогнутый нож в стиле кукри — это универсальный...
      345 грн.
    5. (в наявності 19 шт.)
      НОВИНКА. РІДКІСНА (КОЛЕКЦІЙНА) РІЧ. окрім ножів, які постійно в наявності, прибули Glock 78 в оливко...
      3250 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    ПРОДАНО!

Статус теми:
Закрита.