Складний ніж Microtech Combat Troodon Warhound Signature Series SN048

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 22 лис 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Lviv
    APC_3043.jpeg

Вітаю, спільното!

В лінійці Microtech є ціла масса різних форм клинків, але особливу увагу привертає сімейство Hellhound, Warhound та Straight Razor. Найбільшу практичність, як на мене, має саме Warhound - клинок із рівною РК. Також, саме цю форму використовують майстри ножового бою Kelly McCann (Spyderco Canis), Michael Janich (Spyderco Yojimbo) та інші. Кінчик працює під гострим кутом до об'єкта чим забезпечує максимальну ефективність прорізання.

У всьому іншому це класчний Combat Troodon - останній редизнайн перед Dual Fuel генерацією. Ніж має покращені механічні характеристики, трохи ширший слайдер. Загалом я вважаю, що це покоління є найбільш збалансованим по тактичності, механіці і відчуттях від клацання та користування.

Signature Series відрізняється малими тиражами, цей ніж 48-й.

Довжина: 241мм
    Клин: 96мм
    Руків'я: 146мм
    Обух: 3,3мм
    Вага: 150гр
    Сталь: M390

Виробник: США

Ніж новий

Ціна: 610$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3044.jpeg APC_3045.jpeg APC_3046.jpeg APC_3047.jpeg APC_3048.jpeg APC_3049.jpeg APC_3051.jpeg APC_3052.jpeg APC_3053.jpeg

Останнє редагування: 23 лис 2024
    Fenix29a подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Під реставрацію
      3800 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Охотничий нож "Columbia" 3015А подойдет как для охотников так и для рыболовов. Удобно и на...
      275 грн.
    3. продам мультитул Gerber MP600 (USA). Характеристики в мережі. Все намагався відобразити на фото.
      541 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Ruixin Pro RX-009 — це найновіша та найдосконаліша система заточування від відомого виробника. Точ...
      2090 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Тактичний мисливський ніж Диверсант 2128A з чохлом - це інструмент, який гарантує надійність та безп...
      299 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.