Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech Combat Troodon Gen III Outbreak Tanto Edge Deep Engraved 1144-1OBDS Ніж в стані нового, оригінал Масивний, як інструмент спецоперацій, Microtech Combat Troodon не маскує свого призначення. Клинок довжиною 104 мм і товщиною 3,8 мм у формі Танто заточений під прокол і агресивний контроль. Сталь Böhler M390МК дає стабільний різ і високу зносостійкість. Загальна довжина — 241 мм, ніж відчувається серйозним, але керованим. Фірмовий подвійний OTF-викид працює різко й надійно. Outbreak-фініш додає не просто стилю, а впізнаваного характеру. Алюмінієве руків’я добре лежить у долоні навіть у стресових умовах. Цю модель часто обирають для тактичного спорядження й авто-EDC, через наявність склобою. Combat Troodon — це про запас міцності, а не компроміси. Рівень виконання — безумовний стандарт Microtech. Загальна довжина: 241 мм; Довжина клинку: 104 мм; Товщина клинку: 3,8 мм; Механізм відкриття: OTF (Out The Front); Сталь: M390MK; Матеріал руків’я: Алюміній; Кліпса 2-позиційна; Вага: 143 г. Країна походження: США. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 615$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд Віктора Мацикура на цей ніж на YouTube Ножі в наявності: Zero Tolerance ZT 0095S90BLK Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Cold Steel AD-10 Demko Limited Edition Titanium 3V Satin Microtech Socom Elite S/E Weathered Metal Benchmade Adamas Black Tactical Chris Reeve Large Sebenza 31 Glass Blasted Spartan Helmet Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander