Складний ніж Microtech Combat Troodon D/E SandTrooper Deep Engraved Smooth Chassis Standard 2023

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 2 сер 2023.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Microtech Combat Troodon D/E Sandtrooper Deep Engraved Smooth Chassis Standard 142S-1 SAD

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, ідеальна механіка, діставався лише для фото та відео!

“Батя” у лінійці автоматичних фронтальних ножів від Microtech. Великий, потужний, харизматичний. Фірмовий колір, виконаний за мотивами Зоряних Війн. Свіже оновлення моделі (липень 2023), головна відмінність – гладке руків’я.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 229мм;
    • Довжина клинку: 98мм;
    • Сталь: M390*;
    • Обробка клинку: Deep Engraved;
    • Матеріал руків’я: 6061 T6 Aluminum;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 154г;
    • Країна-виробник: USA.

+ Відмінні тематичні наліпки власного виробництва у подарунок)

* У зв’язку з тим, що на моделях Signature Series немає маркування сталі, точно визначити не можна, яка саме на цьому екземплярі. Однак, останнім часом застосовують М390, тому можна припустити, що й тут така ж.

ЦІНА:
    (тільки продаж)

Моє відео

Мої інші теми:

Images:

IMG_4120.JPG
    IMG_4121.JPG
    IMG_4122.JPG
    IMG_4123.JPG
    IMG_4124.JPG
    IMG_4125.JPG
    IMG_4126.JPG
    IMG_4127.JPG
    IMG_4128.JPG
    Останнє редагування: 26 лис 2023
    gbpgl, Kruder, dead111vsv та 3 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 5 шт.)
      Нож тактический с клинком американский танто Тактический нож с профилем клинка американского танто –...
      425 грн.
    2. Frog Bayonet, IRR. Оригінал Великобританія Чохол для піхв (ножен) штикножа Хакі Норм. стан.
      220 грн.
    3. Продам Мультитул Gerber після інтенсивної експлуатації. Характеристики в мережі. Все намагався відоб...
      773 грн.
    4. Продам ніж Victorinox Сamper. Характеристики в мережі, прихованих недоліків не виявив.
      329 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Пропоную компактний складаний ніж зі стропорізом та склобоєм , відкривається однією рукою, рукоятка...
      310 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    Продано!

Статус теми:
Закрита.