Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech/Bastinelli "Brachial" Shadow Automatic Folding Knife Black 3.5" DLC Persian 268A-1DLCTSH Ніж новий, оригінал Темний силует цього ножа виглядає як важіль, створений для тиску, а не для компромісів. Лімітка Microtech Brachial Shadow — автомат із харизмою та характером бойового ножа, а не іграшки. Хижий клинок зі сталі Böhler M390 довжиною розрахований на грубу, силову роботу. DLC-покриття Shadow прибирає блиск і додає зносостійкості. Автоматичний button lock спрацьовує різко й без затримок. Алюмінієве руків’я жорстке, з глибокими насічками під силовий хват. Дизайн Тоні Марфіоне та Себастіана Бастінеллі — інженерна агресія без декору. Brachial добре заходить для важкого EDC та тактичних задач. Загальна довжина: 203 мм; Довжина клинку: 88 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: Plunge Lock Auto; Сталь: M390; Покриття/обробка леза: DLC; Матеріал руків’я: 6061 T6 Aluminum; Кліпса 1-позиційна; Вага: 124 г. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 480$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтеся в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Zero Tolerance ZT 0556 Auto Zero Tolerance ZT 0203 Microtech Socom Elite Tanto Outbreak Spyderco Techno 3 CTS-XHP Defiant 7 Les George Talos Button Lock Chad Nicholas Damascus Hinderer Emmet Working Finish Natural Micarta Magnacut Sheepsfoot Chris Reeve Large Sebenza 31 BladeHQ Exclusive Black Carbon Fiber Chris Reeve Large Sebenza 31 - Elforyn Super Tusk Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Microtech Socom Elite S/E Weathered Metal Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Extrema Ratio Glauca G1 Koenig Arius Gen 4 Arno Bernard iMamba Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Klotzli Swiss Border Guard SBG 1 Böhler N690 Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander