Складний ніж Microtech Amphibian Signature Series Fluted Carbon Full DLC

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 24 бер 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    APC_3546.jpeg

Нарешті мені до рук попала найкраща на мою думку конфігурація найбільш брутального ножа з RAM Lock новинок Microtech - Amphibian. Версія, яку я би з чистою душею назвав Shadow, оскільки всі елементи ножа чорні, як і має бути.

Руків'я виконане із фрезерованого карбону із бездоганною обробкою деталей і фінішем, чесно - найкращий карбон з тих що у мене були. Всі інши металеві елементи ножа: клинок, фурнітура, елементи замка із DLC.

Оптимальний баланс розміру, ваги і найбільш крутого зовнішнього вигляду! Ця версія точно попаде у мою власну колекцію.

Довжина: 235 мм
    Клин: 99 мм
    Руків'я: 135 мм
    Обух: 3,8 мм
    Вага: 167 г
    Сталь: M390MK

Вироблено в

Ніж новий

Ціна: 520$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_3547.jpeg APC_3548.jpeg APC_3549.jpeg APC_3550.jpeg APC_3551.jpeg APC_3552.jpeg APC_3553.jpeg APC_3554.jpeg APC_3555.jpeg APC_3556.jpeg

Павел_75, Swarog та sashavls подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Лезо коване з ресори товщиною 3+ мм , загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Ручка з ясеня фарб...
      1475 грн.
    2. Нож Cold Steel Ti-Lite 6 лучшая реплика Характеристики: Сталь: 440C Длина клинка: 15 см Длина ножа...
      360 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Нож тактический с компасом, свистком, огнивом и точилкой. Тактический нож это хорошо продуманный и...
      299 грн.
    4. Характеристики: Клинок: сталь 65х13 Загальна довжина: 24.5 см Довжина клинка: 13 см Довжина ручки: 1...
      850 грн.
    5. Б/в,реставрований.Лезо коване з ресори товщиною 3 мм загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Рук...
      1550 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    283
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.