Доброго всім каналам і форумчанам, цікавить ваша думка по ціні такого металолому. Фото тільки таке. Буду всім вдячний за коментар.
Якщо бажаєте купити то дивлячись яку суму пропонують?! Якщо хочуть закінчити з бідністю то не ведіться. Але не думаю що річ часта на продаж. Вартий того щоб в солярці помокнути...
На мой взгляд, цена будет меняться только после того, как с аппаратом будут проведены определенные реставрационные работы. На данном этапе - это вариант под ММГ, а потому разницы, в цене, из-за калибра, не вижу.
Я висловив тільки свою думку.То добре що ви мене поправили,але біда тільки в тому що на москальській мові...В Україні війна із Росією,а ви спілкуєтесь на мові агресора.Чому???
Бачили .У нас у селі живе ще один дідо(має 98р.) та каже що коли відступали Мадяре на Сваляву та залишили були кулеметне відділення держати невеликий перевал між селами .Кулемет був на ''кроснах'' і у всіх солдатів були мадярські маузерки( так у нас називали 43М).Але коли руський танк стріляв по їх укріпленню,то вони кинули і ящик із патронами і ту триногу і на возі втікли .Патрони хлопці молоді вистрілили,а ящик алюмінієвий був у нього для інструмента .
А потім кулемет закопали на огороді і дідо ходив його маслом поливав, що б не ржавів. Чули такі казки і ми
Ні-це чиста правда.Наше село фронт пройшов на колесах(так старі казали люди).Хотіли Мадяре підірвати міст через р.Боржаву,але там жив мадяр чистий то він відпросив або підкупив тих мінерів.Бо тоді і його хаті був би каплик.На ночліх лишалися солдати як мадярські так і руські,але нічого не було пошкоджено.Зброї залишили стільки були що стрябки возили на саньох до сільради .
Фото колхозное даже не ваше а третьего лица.Апетит у третьего лица имеется. Попросите более конструктивное фото с датой или с вашим ником ВOROH Легенды приятные но к школьным урокам. Ждём фото !!!!