Подсоветуйте пож. более менее приличный мех. компас в машину, (Это для условий когда ЖПС навигация не работает).
Гарного дня) Звиняйте за офтоп, на смартфоні компас працюе без GPS. В транспорті працює добре, перевіряв в авто та на судні.
А хіба не по супутникам? Тобто, якщо я вимкну геопозицію, чи ЖПС на навігаторі то компас буде арбайтити? Але за рахунок яких датчиків? Я розраховував на щось типа цього: https://shop.barkas.net/product/ком...wM-Ydl-YvAp1ubGQe2jZXVa9HXIMA5h8aArLTEALw_wcB Але ціна не дуже гуманна
Ні, не по супутникам. Ввімкнить режим без зв'язку та спробуйте. Можна ще в підвал спуститися) В смартфонах вже є компас. Різниця з гірокомпасом десь 2...5 градусів, що дуже непогано.
рідинних є достатньо, як авіаційних з таблицею поправок комплектною так і китайчатиною з напрямком приблизно туди. Ціни відповідні.
наоборот. Внушает большее доверие. В машине будет неудобно. Нужно что-то на панель и которое не зависит от горизонтальности положения.
дорого. Может єто? : https://shop.barkas.net/product/ком...xmfUM34nDoblgcm93VqBkcvtaf0ZLZm0aAkqUEALw_wcB
Я про различие в корпусе яхты и машины. А также про различие в режимах работы и нагрузках их же......
Карту только не удобно будет под него подсовывать, если на панели, а при движении по азимуту удобнее всего пользоваться спортивными компасами. Но выбор за Вами.
Якщо маэте можливість - підскажіть б.ласка програму яка не вимагає підключення до геопозиції. Спробував вже дві. Всі нахально вимагають геопозицію. Відмовитися можливо, але треба тицяти у три відмови.
Всі потрібні карти завантажені на смарт. Програма SASPlanet. Крутити карту там просто. Хоча і не дуже потрібно.
Вимкнути геопозицію, та й все. Вони всі будуть вимагати GPS від юзера, бо плюшек більше. Але-вони працюють і без нього.
так точно, смартфони не з найпростіших мають компас, автономний. І жпс не по вишкам а нормальний, супутниковий.
З приводу магнітного компасу у смарті...Якщо вимкнути геопозиціонування-працює,я користуюсь GPStest,але ж в такому режимі будуть проблеми з навігаторами-картами ймовірно.Ще одне-якось вмикав компас у цеху де станки стоять,чим ближче до великої маси металу тим більше магнітометр дуріє,тому на рахунок в машину я хз...
працює в машині. Можливо тому що на рівні скла. Механічні компаси так само, деякі старі джипи були обладнані компасом, кренометром і ще якоюсь забавкою, працювало.