MetLife & StarLife

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем jokercop, 9 сер 2019.

1. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Напевно всі знають про ці компанії страхування, та пенсійного накопичення! І напевно багатьом доводилось спілкуватися за чашкою кави з їх агентами , та намагатися зрозуміти всі принципи цієї системи. Сказати відверто, декілька раз спілкувався зі своєми знайомими людьми, які працюють на ці компаніі, і в процесі розмови завжди реально починаєш відчувати, що тебе хотять "розвести" Чи це так відчуваю тільки я, чи може такі відчуття у всіх?

2. Цікаві лоти

1. Американський кевларовый шлем Вайбер А 5. Черный , полноценный. В идеальном состоянии. Полностью ком...
      8500 грн.
    2. Бронижилет з усим комплектом балістики та плит
      6000 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Размеры 27х16х2 см вес 650 гр штука Подойдут в напашники, на камербанды т.к. имеют радиусную форму,...
      600 грн.
    4. Абсолютно новые! Лучшая фирма в области брони! Покупались на https://ukrdefence.com/ru/broneplyt...i...
      6000 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Легкая маскировочная мелкоячеистая накидка, может быть использована как маскировочная накидка, сетка...
      350 грн.
  3. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Коли в перше, одна молода знайома сімя запропонувала мені із дружиною зустрітися, та невимушено побалакати, за кавою про одну цікаву тему, був відверто зацікавлений, та заінтрегований! Навіть зрадів! Невже пропонують свінг!:D

minitarn3838, Николаша, рональд та 6 іншим подобається це.
  4. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.134
    Адреса:
    Diepholz
    За кордоном цей вид страхування реально працює і досить давно .
    В нашій країні це дійсно дуже схоже на "розвод" і фінансову піраміду для адекватних людей.
    Водночас приваблює тих, які не хочуть думати своєю головою, працювати та сподіваються на легкий заробіток .
    Клієнтами таких "компаній" є переважно люмпен-пролетаріат.
    У мене все .

Reinhard T.E. Heydrich, minitarn3838, Dietrich88 та 2 іншим подобається це.
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.457
    Адреса:
    Україна
    В Украине вкладывать бабки в эти компании нужно быть несповна розуму.

Скажу, что в США, один мой знакомый платил бабло в частный пенсионный фонд, который реинвестировал бабло в энергетику и строительство, самые доходные на тот момент фишки, и в одночасье потерял более 40 кг денег, в самом начале строительного кризиса.

Вывел оставшиеся бабки из фонда, купил на них на пике падения цены апартаменты, и сдает их в ренту. Ибо хата - это хата, она может стоить как больше, так и меньше, но стоить. А фонд, сегодня есть, завтра - нет. Тем более в Украине.

Reinhard T.E. Heydrich, ДеНик, reider74 та 6 іншим подобається це.
  6. Serg1968

Serg1968 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.322
    Адреса:
    Украина Киев
    Работал 16 лет в фин учреждении, высчитывали 2 проц из ЗП в хозяйский пенсионный фонд на момент увольнения там был 50т по курсу около 7 грн за бакс. Стараниями последней власти во сколько денег превратился мой полтос...? Даже считать противно.

Вывод: Нехер играть в азартные игры своими деньгами, купите монеты, оружие, валюту, квартиру и тд.Ибо кинут без вариантов.

Teddy, Reinhard T.E. Heydrich, reider74 та 7 іншим подобається це.
  7. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Мій хороший знайомий, вліз у цю тему! Їздив на семінари, за власний рахунок! Скажу одно, мозги їм там "вправляють" не по дитячому, таке відчуття що реально обробляють гіпнозом. Він сам на себе став не схожий, бігає як навіжений зі своєю папочкою, по родичам, знайомим, по магазинам, і як прилипне, не відчепися! Покинув роботу, бо рахує що тепер в нього нова більш перспективна робота! Головне, що за декілька років він реально не заробив ні копійки, зате віртуально, так як він розповідає в нього підіймаються якійсь проценти, нарахування стає більшим, відрахування стає меншим. Одним словом "завербували" наглухо! І не слухає, що говорять інші, що це "лохотрон" чистої води! Ні ви нічого не розумієте і все! От пройде 20 років, і я стану мільйонером, і буду відпочивати, та мандрувати світом!

Боб67, Reinhard T.E. Heydrich, minitarn3838 та 4 іншим подобається це.
  8. Serg1968

Serg1968 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.322
    Адреса:
    Украина Киев
    Тю поздравьте его это пирамида, кинули его кинули...бандиты потомучто.

9. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Та тут зрозуміло, що "кинули", але чому він не може це "дотумкати", чому не чує що говорять люди! Ще до семінарів так - сяк, та після здибання отих "сектантів" під назвою StarLife, людину як підмінили.

10. Serg1968

Serg1968 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.322
    Адреса:
    Украина Киев
    Когдда меня лет 10 назад пригласили посетить семенар "Клуб любителей денег"
    Я знал, что это развод но интересно было посмотреть на техпроцесс обработки.
    Короче постоянно в зале (это был кинотеатр) ритмичная музыка, лектрорша постоянно по сцене болтается туда сюда (я так понял это шота типа маятника) и постоянно какието лозунги в микрофон и на доске графики твоих доходов, которые уходят круто вверх. Со стороны это похоже на секту, где все рады и счастливы.
    Причем звания присваивают сеньнр юнион партнер.....сеньер партнер и тд.
    Слева справа посадили классных телок от меня которые постоянно спрашивали вам нравится? чего не хлопаете? чего не встаете? итд. Короче 3 сеанса после чего народ сдает по двушке баксов....и сдавали, у кого нету дают машину домой поехать . дома нету за кредитом отправят. Короче из 300 человек при своих из зала вышло 8 и я в их числе.

О чем это я, эти ребяты владеют гипнозом это точно, они убедительны на 100 процентов.
    Вон к Аделадже ходило все правительство Ющенка и бабульки несли теже технологии.

11. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.134
    Адреса:
    Diepholz
    До речі в такі піраміди влазить не лише бомжота, яка вірить все життя в легкі гроші, але при тому не хоче прикладати мінімум зусиль щоб їх заробити.
    Були декілька знайомих, не останніх людей до речі, і не бідних аж ніяк, які повлазили в такі клуби ділових людей .
    Один розраховувався довго з боргами потім, другий - навіть не знаю продовження історії ..
    Ще одна особа просила позичити їй грошей щоб поїхати на зліт цієї секти...
    Був і я добровільно-примусово на такому зібранні (ситуація вимагала).
    Наче на екскурсії в закладі за адресою Кирилівська, 103 побував. Всі модні, ледь не в смокінгах, з попугаїстими жовтими годинниками на руках.
    Посидів я , подивився на весь цей цирк, натирив цукерок два кармани та дві чайні ложечки та й ретирувався звідтіля .

Боб67, vajs, Полтава1982 та 9 іншим подобається це.
  12. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Якось здибає мене іще один "завербований", та починає ввічливо "нагружати" про "блага", та плюси їхньої системи, тобто "піраміди", якщо поточніше. Я терпляче вислухав, тай кажу згоден! Тільки давай трішки змінимо правила гри, ви спочатку мені виплачуєте всі "бабки" ті які я маю за 20 років, тіпа там "накопичити" для своєї щасливої пенсії, а я в свою чергу підпишусь, що буду кожного місяця число в число " відстібати" до потрібного терміну ваших 100баксів. Дивиться на мене "очманілими" очами тай каже "Та ні так не можна, є певні правила які прописані в договорі!" " "Та невже, тобто ви "лохами" не маєте бажання бути! Так і я не дуже хочу!"

Полтава1982, Reinhard T.E. Heydrich, gantz та 2 іншим подобається це.
  13. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.134
    Адреса:
    Diepholz
    Якби та лєкторша танцювала ритмічно голою на трубі з нержавійки то можна й ходити на такі ку клукс клани , чому б і ні ..

14. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Зараз зявилася ще новіша фішка, "дешеві" круїзи на супер-лайнерах по 250 "баксів" на двох. Тільки от для повного щастя потрібно всього навсього вступити в клуб цінителів морських мандрівок, підписати договір, та платити членський внесок в розмірі 100 доларів кожного місяця. А далі один "кайф" на "крутих" кораблях, де "все включено"!

https://mycruises.org/

15. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.134
    Адреса:
    Diepholz
    Я за 250$ з особи можу організувати заплив на байдарках по одному відомому ставку-охолоджувачу ;)
    І нікуди вступати не треба.

16. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.134
    Адреса:
    Diepholz
    У 99.9% випадків - дешеве хорошим не буває.
    Або ж потім обертається втричі дорожче .

Полтава1982, Reinhard T.E. Heydrich, gantz та ще 1-му подобається це.
  17. Serg1968

Serg1968 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.322
    Адреса:
    Украина Киев
    Друже, этому фокусу очень много лет, а у нас он с 90х.

....вы выиграли путевку на канары но 2,5т денег перелет.

да и на кораблях включена ток каюта и питание, алкоголь выключен и с собо приносить нельзя отнимут.

Reinhard T.E. Heydrich та jokercop подобається це.
  18. znayka

znayka Obergefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Украина
    - Здравствуйте! Мы начинаем семинар "Как за один день заработать миллион". Вопрос к залу. Сколько стоил билет на семинар?
    - Одну тысячу.
    - А сколько мест в этом зале?
    - Тысяча.
    - Спасибо, семинар окончен.

19. znayka

znayka Obergefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Украина
    По такой схеме когда то работала контора "АвтоТАК". Плати каждый месяц деньги, когда то там получишь тачку.

gantz подобається це.
  20. Serg1968

Serg1968 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.322
    Адреса:
    Украина Киев
    Схема одна и таже. Назва конторы роли не играет.
    Главаная кнопка жадность.

gantz та Ph@ntom подобається це.
  21. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Та я щось колись чув "краем вуха", та особливо не звертав увагу. А тут якось заходить старий знайомий моряк , і починає з "далеку заходити" та "розмальовувати" всі "чудасії" морських круїзів за зовсім маленькі кошти! Після сорока хвилин розповіді я почав "позіхати" і ця вся лекція мені почала щось реально нагадувати.

22. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Деякі люди виявляється "страхітливо" довірливі, і не розуміють що за просто так "халяви" не буває! Сама найбільша "халява", на яку можливо розраховувати в нашій країні, це кредит в любому банку України!:D

Полтава1982 подобається це.
  23. znayka

znayka Obergefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Украина
    Не соглашусь, у нас в стране куча банков "однодневок" чисто под нужды своих людей, нас с вами там не будут рады видеть.

gantz подобається це.
  24. Serg1968

Serg1968 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.322
    Адреса:
    Украина Киев
    Банки однодневки???? Да там лицензия 5 лимонов тлько стоит. Не путайте с фопами и швыдкими грошамы

Reinhard T.E. Heydrich та minitarn3838 подобається це.
  25. znayka

znayka Obergefreiter

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Украина
    Не зря же взял в кавычки, имел ввиду, что у них нет задач стратегического развития и привлечения денег физлиц, работают, пока нужны.

gantz подобається це.
  26. Efor

Efor General-major Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    9.422
    Адреса:
    Скіфія
    Розказують, дійсно, красиво і про мою вигоду і про їх.
    Але коли дивишся відео як вони святкують свої зустрічі та репортажі про закордонні подорожі закладається чуйка, що десь я це вже бачив.

Боб67, Reinhard T.E. Heydrich та Briter подобається це.